koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
GP JAPAN: Ricciardo kan weer lachen

Vandaag wist de ‘Driver of the Day’, Daniel Ricciardo, zich knap terug te knokken naar de vierde plaats en dat voelt erg goed, zo laat hij Jack Plooij van Ziggo Sport weten.

Een probleem met het gaspedaal zorgde ervoor dat de Red Bull-coureur gisteren in de Q2 geen tijd neer kon zetten. Dit leidde tot grote frustratie en teleurstelling bij de normaliter goedlachse ‘Aussie’.

Maar Daniel gaf niet op en mede dankzij de vroege safety car en het terugvallen van Sebastian Vettel, werd het toch nog een mooie dag.

Helmut zei op de grid nog dat vierde wat te optimistisch was. Dus dit voelt als een kleine overwinning, want we dachten eigenlijk dat dit vanaf zo ver achterop niet echt mogelijk zou zijn. Een podium was natuurlijk nog mooier geweest, maar ik mag niet klagen met de vierde plek., aldus Daniel Ricciardo die zelfs teamgenoot Max Verstappen leek te naderen.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.