koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
GP Italië: ‘Karma’

Er gebeurde niet veel rond Fernando Alonso, behalve dat de Spaanse kampioen in de clinch kwam met Jolyon Palmer.

Zoals altijd mogen de kijkers meegenieten hoe de getormenteerde coureur over de radio zijn ongenoegen uit over de gang van zaken.

Jolyon Palmer sneed in gevecht met Alonso een chicane af, waardoor hij voor Alonso terecht kwam. Vervolgens gaf Palmer de plek echter niet terug aan Alonso, tot grote woede van de Spanjaard.

We reden zij aan zij bij het ingaan van de chicane. We remden allebei laat, maar ik kon de chicane nog wel halen. Hij haalde de chicane echter niet en kwam voor mij de baan weer op. Vervolgens blijft hij vóór mij rijden., aldus een boze Alonso.

Fernando werd nog kwader toen hij vernam dat de Brit slechts 5 seconden straf kreeg voor zijn overtreding. Veel te laag volgens Alonso.

Alonso viel uiteindelijk uit met technische problemen, net als Palmer. Toen zijn team hem dit tijdens de race vertelde, kreeg Alonso weer de lachers op zijn hand. Ha, dat is nou karma!, was zijn reactie over de radio.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.