koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
“Goede start, saaie race” - Max Verstappen

Het leek er vlak voor de start slecht uit te zien voor Max Verstappen. De waterpomp van de Red Bull RB13 lekte en kon vlak voor de start niet meer gewisseld worden. Uiteindelijk besloot Red Bull de pomp provisorisch dicht te kitten, Verstappen eindigde er uiteindelijk als vijfde mee.

Wisselen van de waterpomp ging niet meer, dit kostte veel tijd, zo vertelt Max Verstappen. Het team heeft de pomp dicht gekit en deze heeft het gehouden. Aan het einde van de race moesten we nog wel vermogen terug schroeven. Gelukkig heeft de pomp het gehouden en zijn we als vijfde geƫindigd. Dit is het maximale vandaag. Het gat naar Ferrari en Mercedes is te groot. Mijn start was goed en ik kon Massa meteen passeren. Ik had ook het goede spoor. Daarna was het saai. 24 seconden achter Hamilton en ook een groot gat naar Perez.

We gaan nu naar Barcelona. Ik heb hier natuurlijk mooie herinneringen aan vorig jaar.  Het is afwachten, we krijgen wat updates. En we moeten hard blijven werken, maar de anderen staan ook niet stil. Het gat naar de kop is nog steeds groot.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.