koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Giovinazzi krijgt kans bij Haas

Antonio Giovinazzi krijgt de kans bij Haas om kilometers te maken in de Formule 1. Giovinazzi zal zeven vrije trainingen voor Haas F1 gaan rijden.

Giovinazzi maakte begin dit jaar zijn debuut bij Sauber als vervanger van Pascal Wehrlein, de Italiaan testte in Barcelona en reed de grand prix van Australië en China. Sinds die tijd is Giovinazzi derde coureur bij Ferrari dat ook Haas van motoren voorziet. In Engeland, Hongarije, Italië, Maleisië, Mexico, Brazilië, en Abu Dhabi zal Giovinazzi de eerste vrije training voor Haas rijden.

Magnussen is het kind van de rekening, hij moet zijn stoeltje zes keer afstaan. Grosjean hoeft dit alleen in Mexico te doen.

Ik ben trots om opnieuw een kans te krijgen bij een Formule 1-team, zo verteld Antonio Giovinazzi. Derde coureur zijn bij Ferrari is fantastisch, deze extra ervaring bij Haas houdt me scherp. Ik kan wat ik geleerd heb in de simulator meenemen naar het circuit. Ik ben trots dat Ferrari en Haas me deze kans geven en ik wil Kevin en Romain danken voor het delen van hun stoeltje.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.