koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Gerucht: Alonso rond met McLaren?

Ondanks zijn -vermakelijke- geraas en getier over de GP2-motor van Honda, zou Fernando Alonso op zaterdagochtend feitelijk akkoord gegaan met een contractverlenging bij McLaren.

En let op; Ook als dat betekent dat Honda de motor blijft leveren.

Gisteren was Alonso duidelijk positiever over het partnerschap tussen McLaren en Honda. Zo sprak de Spaanse kampioen zalvende woordjes over de Brits Japanse combinatie. We hebben veel elementen aan boord om kampioen te worden, Het team is veel sterker geworden de afgelopen drie jaar, We hebben enorm veel talent in dit team en We hebben alles om succesvol te zijn, we moeten alleen nog een klein beetje sneller worden.

Deze was al helemaal een mooie: Wanneer je doorkrijgt hoe de motor precies werkt, waar de finesses liggen, werkt alles snel beter en kun je in korte tijd grote stappen. Ik moet voor mezelf uitvinden waar Honda naar toe werkt en dan kan het snel beter gaan. Ze hebben nu immers drie jaar ervaring.

Ron Dennis zal trots zijn…

In de week voorafgaand aan de Italiaanse Grand Prix werd Alonso nog in verband gebracht met het team van Sir Frank Williams. Een mooie combo, maar dat leek meer een drukmiddel te zijn? Williams ontbeert het de afgelopen seizoenen het budget om geregeld voor de overwinning te gaan.

En Alonso rijdt louter voor de kans op overwinningen, al lijkt het er nu niet op bij McLaren. Maar Woking heeft de faciliteiten en Honda het geld, dus blijft Alonso zitten waar hij zit.

Doch lijkt er een addertje in het hoge gras te kruipen, wachtend op een blote enkel om in te bijten.

Naar het uitziet lijkt McLaren tot een eenjarig contract met Alonso te zijn gekomen. Als er eind 2018 contracten aflopen bij Mercedes, Ferrari en Red Bull Racing heeft de Spanjaard meer mogelijkheden.

Hierdoor heeft Honda nog een jaartje gekregen om zich te bewijzen dat het Fernando Alonso een winnende motor kan aanbieden. Zoniet, dan zal het einde verhaal zijn voor de Japanners…Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.