koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Fysiek debuut voor Pierre Gasly

Pierre Gasly heeft altijd gezegd via de media dat hij klaar zou zijn voor de Formule 1. Maar de Fransman had vast niet verwacht om uitgerekend in Maleisië te debuteren.

Zodoende heeft Gasly een zwaar Formule 1-debuut achter de rug. In één van de meest veeleisende races van de seizoen moest de Fransman het doen zonder drinken en kampte hij tevens met pijn aan de rug, maar de debutant wist wel de finish te halen.

Onder temperaturen van ruim 37 graden Celsius moest de regerend GP2-kampioen het zonder een functionerende drinkfles doen. Gasly er zelf achteraf nog wel om lachen, want zo grapte hij: Waarschijnlijk wilde het team het me nog iets lastiger maken

De drinkknop deed het wel, maar het slangetje zat niet in mijn mond. Ik voelde wel water stromen, maar kon dus niet drinken.

Minder lachwekkend was de rugpijn waar Pierre ook mee te kampen kreeg. Dit doordat zijn stoeltje niet helemaal juist bleek te passen. Voor volgend weekend in Suzuka zullen we dan ook een nieuw stoeltje laten maken., aldus Gasly.

Verder kijkt de jongeman alweer uit naar de volgende Grand Prix alwaar zijn race waarschijnlijk vlotter zal verlopen. Pierre Gasly reed tot zijn debuut immers in de Japanse Super Formula, de opvolger van de Formula Nippon.

Zodoende kent de Fransman de weg en zal hij meer tijd kunnen besteden aan de set-up van zijn Toro Rosso.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.