koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Formule 1 trekt meer kijkers

Goed nieuws voor de Formule 1, voor het eerst in jaren is het aantal TV-kijker gegroeid. In totaal keken 1,4 miljard mensen naar de sport wat een groei betekend van 6,2%.

Opvallend is ook dat de grote landen Brazilië, Duitsland, Groot Brittannië, Italië groei lieten zien. In Italië groeide het aantal kijkers met bijna 20%. Brazilië is nog altijd de grootste markt voor Formule 1. Ook China liet met 42,2% een enorme groei zien. Kijkcijfers van Nederland maakte de Formule 1 niet bekend.

In 2017 hebben 352,3 miljoen mensen ten minste één keer ingeschakeld op een F1-uitzending. Het is voor het eerst sinds 2010 dat dit specifieke cijfer niet is gedaald.

Formule 1 zette dit jaar mook groots in op sociale media, een terrein waar onder Bernie Ecclestone niets mee werd gedaan. Het resultaat is daar, het aantal volgers op Facebook, Instagram, Twitter, en Youtube groeide maar liefst met 54%. De Formule 1 heeft nu 11,9 miljoen volgers op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Een woordvoerder van de Formule 1 heeft laten weten dat men doorgaat op de ingeslagen weg, de fan beleving vergroten. De sport beloofd dit jaar met enkele nieuwe zaken te voor de fans.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.