koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Formule 1 opnieuw belangrijk voor circuit Zandvoort

Formule 1 is dit jaar opnieuw belangrijk voor het circuit park Zandvoort. De derdie edtie van de Jumbo Racedagen, ‘driven by Max Verstappen’ en Historic Grand Prix zijn voor het circuit dit jaar belangrijke evenementen.

De derde editie van de Jumbo Racedagen, ‘driven by Max Verstappen’ staat geprogrammeerd in het Pinksterweekend van 20 & 21 mei. Max Verstappen komt met zijn Red Bull Racing F1-bolide in actie, waarbij hij nogmaals laat zien (en horen) hoe snel en indrukwekkend Formule 1 in de Zandvoortse duinen is. In 2017 klokte Max Verstappen de snelste ronde ooit op Circuit Zandvoort. Maar er is meer voor de fans, want tijdens datzelfde evenement komt het nieuwe FIA WTCR (de officiële Wereld Cup voor toerwagen-coureurs) in actie.

Ook de unieke geschiedenis van de Formule 1 op Circuit Zandvoort, krijgt volop aandacht in 2018. Bij de Historic Grand Prix (31 augustus en 1 & 2 september) zullen deze glorierijke oude tijden herleven. Wat is er mooier dan historische Formule 1 auto’s te zien rijden en te horen. Ook uiterst kostbare auto’s die normaal gesproken niet uit het museum komen, maken de reis naar Zandvoort speciaal voor dit unieke weekend. Voeg daarbij de komst van een startveld vol klassieke DTM auto’s uit de jaren ’80 en ’90 én de unieke FIA Historic Formula 3 European Cup en de echte autosportliefhebbers weten waar zij begin september moeten zijn: in Zandvoort!Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.