koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
“Formule 1 doet Zandvoort aanbod voor Grand Prix vanaf 2020”

De Telegraaf meldt dat Formula One Management Limited (FOM) circuit Zandvoort een aanbod heeft gedaan om vanaf 2020 de Grand Prix van Nederland te organiseren. Volgens de Telegraaf is de fee die circuit Zandvoort zou moeten betalen ongeveer 20 miljoen Euro.

Prins Bernhard van Oranje heeft het nieuws bevestigd, hij laat in de Telegraaf weten:  Als wij nu tekenen, dan heeft Nederland in 2020 weer een Grand Prix. Met Max Verstappen. Iedereen is er bij ons terdege van bewust dat dit een unieke kans is.

Het circuit Zandvoort heeft alle onderzoeken van de FOM goed doorstaan. Ook het circuit van Assen kwam door deze onderzoeken en wil de Formule 1 halen. Volgens de Telegraaf heeft de historische waarde van Grand Prix in Zandvoort de doorslag gegeven. Op het circuit van Zandvoort werd in 1985 voor het laatst een Grand Prix georganiseerd.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.