koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Force India grijpt in tussen haar coureurs

Esteban Ocon en Sergio Perez mogen niet meer vrij racen.

Na twee incidenten tijdens de Grand Prix van België gaat het team de teugels veel strakker aantrekken.

Het begon al na de start toen de twee roze gekleurde racewagens met de banden toucheerden. In ronde 29 kwamen Ocon en Perez weer te dicht op elkaar en werd er flinke schade gereden.

Teambaas Otmar Szafnauer is het beu en kondigde vergaande maatregelen af. Ik heb alleen op TV gezien wat er gebeurde en het zag er naar uit dat Sergio Esteban in de muur gedrukt heeft’, zei de teambaas tegen SkySports. ‘In de toekomst zullen ze deze mogelijkheid niet meer hebben. We hebben ze tot nu toe laten racen, maar dat stopt hier

Dit heeft ons punten gekost en dat is niet de eerste keer.

Maar ik [Franky Rein, red] blijf het zeggen…de ware schuldige is juist de teambaas en de rest van het management. Die grepen niet of nauwelijks in na de gebeurtenissen in Canada, waar Perez té fel verdedigde tegenover een veel snellere Ocon.

Daarna ging het van kwaad tot erger met botsingen in Baku. In België lag de schuld van de incidenten twee keer bij Perez, die zich duidelijk bedreigd voelt door zijn jongere teamgenoot.

Maar voor Fernando Alonso was het niets nieuws…Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.