koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Eindelijk punten voor Lance Stroll

Lance Stroll reed in Canada niet alleen zijn eerste thuiswedstrijd, maar scoorde met een P9 ook nog eens zijn eerste WK-punten in de Formule 1.

Ik ben opgelucht. Het hele seizoen tot nu toe was lastig. Er was altijd wel wat, een ongeluk, een technisch mankement, wat mij belette om punten te pakken, zo begon Stroll voor de camera van SkySports.

De race was geweldig. Ik kon mensen inhalen en had een prachtig gevecht met Alonso. Hij gaf niet op. Iedere keer als ik een goede ronde reed, reed hij een nog betere ronde., aldus de blije tiener.

Het een en ander moet wel worden genuanceerd. Stroll zag Fernando Alonso, Daniil Kvyat, Max Verstappen, Carlos Sainz en zijn teamgenoot Felipe Massa uitvallen.

Met zijn twee punten is Lance Stroll de eerste Canadees in de Formule 1 die WK-punten scoort sinds Jacques Villeneuve.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.