koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Deelname Felipe Massa onzeker

Het is onzeker of Felipe Massa kan deelnemen aan de kwalificatie en race in Hongarije. De Williams coureur moest vrijdag de tweede vrije trainig voortijdig staken wegens ziekte, ook de derde vrije training moest Massa na een aantal rondes opgeven.

De doktoren verklaarden Massa zaterdagochtend fit om deel te nemen aan de derde vrije training, maar de Braziliaan stapte halverwege de sessie toch uit. Mocht Massa dit weekend niet meer in actie komen, dan zou Paul Di Resta hem de rest van het weekend gaan vervangen. Di Resta is de officiële reserverijder voor het Williams team.

In eerste instantie is Di Resta aangewezen als vervanger voor Martin Brundle op de Britse zender Sky Sports F1. Brundle laat het weekend in verband met ziekte schieten. Paul Di Resta was het laatst actief als Formule 1 coureur bij het Force India team in 2013.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.