koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
“Daniel Ricciardo krijgt de tijd on te beslissen”

De Australische ploeggenoot van Max Verstappen krijgt alle tijd om te beslissen of hij zijn toekomst aan zijn huidige renstal in de Formule 1 wil verbinden.

Het vijfjarige contract van Ricciardo bij Red Bull loopt af in 2018. Verstappen besloot anderhalve week geleden zijn verbintenis tot en met 2020 te verlengen.

De Nederlander heeft de toezegging dat hij het Oostenrijkse team naar zijn hand mag zetten.

Als het aan teambaas Christian Horner ligt, dan blijft ook Ricciardo zijn ploeg trouw.

De Australiër wordt in de media echter ook in verband gebracht met Mercedes en Ferrari. Ricciardo is nu 28 jaar en wil graag een titel winnen, maar moet nu toezien hoe Red Bull Racing meer en meer op de hand van zijn jongere teamgenoot komt te staan.

Hetzelfde overkwam Sebastian Vettel toen Daniel Ricciardo zijn teamgenoot werd. De immer lachende ‘Aussie‘ won enkele races voor Red Bull, terwijl Vettel zoekende was.

De Duitser spitte zijn contract nog een keer door, vond een ontsnappingsclausule en vluchtte naar Ferrari.

Martin Brundle, in dienst als F1-commentator bij Sky Sports, zou het verstandig vinden van Ricciardo om een bod van Ferrari, Mercedes of McLaren te overwegen.

Volgens de oud-coureur Brundle is Max Verstappen inmiddels de absolute leider bij het team van Red Bull.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.