koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Bezoekersrecord voor Spa Francorchamps

Nog nooit was het zo druk op Spa Francorchamps, afgelopen weekend bezochten 265.000 fans het circuit. Dit is maar liefst 12% meer dan vorig jaar toen ook al een record gevestigd werd.

Een groot deel van de bezoekers kwam uit Nederland. Sean Bratches, commercieel directeur F1,  was enthousiast over de bezoekersaantallen: Het recordaantal bezoekers voor Spa-Francorchamps is goed om te zien. Het laat zien dat de Formule 1 kan groeien. Ook het enthousiasme van de fans voor de initiatieven in de Fan Zone was geweldig om te zien. In België had het publiek, met dank aan de lokale organisatie, nog meer om van te genieten. We trekken deze lijn door want de Formule 1 moet dichter bij de fans komen.

In Belgie reed Mick Schumacher in een Benetton 194 van zijn vader. Volgende week wil de Formule 1 in Italië nog meer voor de fans doen. Zo wil de Formule 1 een drivers parade in Milaan organiseren en wordt er ook een voetbalwedstrijd met Formule 1- coureur georganiseerd.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.