koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Autoriteit Consument en Markt tegen ‘gratis’ F1 van Ziggo

De waakhond Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft het voornemen om KPN en Vodafone/Ziggo na de fusie van de laatste strenger te gaan controleren. Onder andere door het tv-aanbod tegen het licht te houden.

De ACM is een onafhankelijke publieke toezichthouder belast met het toezicht op de mededinging, de telecommunicatie en het consumentenrecht.

Directeur Telecom Johan Keetelaar vindt het niet eerlijk dat Vodafone/Ziggo momenteel gratis Formule 1 kan aanbieden voor haar kijkers en wil daar graag tegen optreden, zo zegt Ketelaar in een interview met het Algemeen Dagblad.

Als Ziggo klanten gratis Max Verstappen en Formule 1 biedt, wil ik daar misschien wel tegen optreden. Ik vind dat dat geen taboe mag zijn, zo meent de toezichthouder.

Ketelaar vreest dat klanten straks nauwelijks nog overstappen en te veel gaan betalen. Vandaar dat de ACM wil kunnen verplichten dat Vodafone/Ziggo zijn sportzender uit het standaardpakket haalt of diens netwerken opent voor concurrenten.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.