koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Aston Martin vanaf 2018 titelsponsor Red Bull

Aston Martin heeft haar samenwerking met Red Bull vergroot. Vanaf 2018 heet het Formule 1- team officieel Aston Martin Red Bull Racing.

Daarnaast wordt er een Advanced Performance Centre geopend op de Red Bull fabriek in Milton Keynes. In dit innovatiecentrum gaan 110 ingenieurs van Aston Martin aan de slag. Samen met Red Bull worden van daar uit sportwagens ontwikkelt zoals men dit jaar eerder deed met de Aston Martin Valkyrie. De Aston Martin Valkyrie werd goed ontvangen en was binnen de kortste keren uitverkocht.

Wat Aston Martin niet gaat doen is motoren leveren aan Red Bull. Hiervoor is het Britse automerk simpel weg te klein. Wel heeft CEO van Aston Martin, Andy Palmer, interesse om toe te treden als motorfabrikant: Waar wij geen interesse in hebben is een motor wedloop in de Formule 1 waarbij kosten en het aantal testuren op de dynameter geen rol spelen. Ik geloof dat de FIA nu bezig is om andere randvoorwaarden te creëren. Mocht dit gebeuren dan hebben wij mogelijk interesse om betrokken te raken.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.