koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Amerikaanse sportjournalist ontslagen na bedenkelijke tweet

De overwinning van Takuma Sato, de Japanner die vorig weekend de beroemde autorace Indy 500 op zijn naam schreef, kreeg een nare nasmaak door een onnodige tweet van een ‘journalist’…

Het is niet persoonlijk, maar ik voel me erg ongemakkelijk met een Japanse winnaar van de Indy 500 tijdens het weekend van Memorial Day, postte Terry Frei op Twitter. Memorial Day is de Amerikaanse dodenherdenking. De Verenigde Staten herdenken dan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog, waarin Japan een grote vijand was.

De tweet van Frei zorgde uiteraard voor een storm van kritiek op sociale media, die daarna op een laffe wijze schuilde achter zijn vader die in de oorlog zou hebben gevochten.

En wat heeft een Japanner die in 1977 is geboren met de Tweede Wereldoorlog te maken? De directie van de Denver Post, de krant waarvoor de man werkte, deed het enige juiste. Frei mocht zijn WW-uitkering aanvragen.

We verontschuldigen ons voor de respectloze en onaanvaardbare tweet van één van onze reporters. Terry Frei is niet langer één van onze verslaggevers., verklaarden de uitgever en de hoofdredactie.

Jammer dat er mensen zoals Frei zijn die een mooi sportief moment menen te moeten verpesten…Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.