koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
‘Alle problemen komen blijkbaar bij Vandoorne terecht’

Stoffel Vandoorne maakte door pech geen beste beurt in zijn thuisrace.

En net nu zijn positie in zwaar weer ligt, nu McLaren’s protegé Lando Norris op zijn zitje aast.

Nog los van de geruchten dat Vandoorne dit jaar nog zijn stoeltje zou kunnen kwijtspelen aan Esteban Ocon, die bij Force India plaats zou moeten ruimen voor Lance Stroll.

Maar Alessandro Alunni Bravi, de manager van Stoffel Vandoorne, heeft in niet mis te verstane woorden duidelijk gemaakt dat zijn Belgische pupil de resterende acht Grands Prix in 2018 zal rijden.

Stoffel heeft dit jaar nog niet echt zijn talent kunnen tonen en het moet toch moeilijk zijn voor Vandoorne om daar mee om te gaan.

De Vlaming is tot nu toe altijd heel loyaal geweest naar McLaren. Maar de Vandoorne van dit weekend is bijna dag en nacht verschil met de Vandoorne van de eerdere GP’s.

Hij begint zich kwaad te maken en doet uitspraken die hij vroeger niet deed.

We hebben alles geprobeerd vandaag, zelfs door te slipstreamen en we hebben niet echt veel progressie geboekt. Het is tot dusver een zeer moeilijk weekend geweest en we hebben echt totaal geen performance gehad. Ik hoop gewoonweg dat het morgen wat beter zal gaan, besloot een geplaagde Vandoorne.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.