koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Afperser familie Schumacher veroordeeld

Sinds december 2013 zijn alle autosportfans over de wereld in het ongewisse rondom de situatie van Michael Schumacher. De familie kiest ervoor om de privékwestie ook echt privé te houden en daar moet men het ermee doen.

Een 21-jarige nietsnut heeft echter aangetoond over geheel andere normen en waarden te beschikken. Of juist geen normen en waarden te hebben.

Huseyin B. eiste een bedrag van 900.000 euro van Schumachers echtgenote Corinna. Als het geld niet betaald werd zou hij de kinderen van het stel vermoorden. Corinna en Michael hebben dochter Gina-Maria en zoon Mick. Die laatste reed op dat moment in de Formule 4, waarop Huseyin suggereerde dat er ‘veel ongelukken gebeuren in de Formule 4’.

Huseyin B. bleek niet alleen ontzettend laf, maar ook niet bijster intelligent te zijn. Verblind door hebzucht plaatste de crimineel zijn eigen bankgegevens in de mail. Het was voor de autoriteiten dus een koud kunstje om hem op te sporen.

De man is vandaag veroordeeld tot slechts een jaar celstraf waarvan negen maanden voorwaardelijk. Verder krijgt hij een taakstraf van 50 uur en moet hij zich -hopelijk intensief- laten behandelen door een therapeut.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.