koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
“Aan excuses heb ik niets” - Max Verstappen

Renaults autosportadviseur Alain Prost sprak in België met Max Verstappen over de aanhoudende tegenslagen met betrekking op de motor van Renault.

De viervoudige wereldkampioen trachtte de Nederlander te overtuigen dat er betere tijden in het verschiet liggen.

We hebben het gewoon over de situatie met Renault gehad, begint Verstappen tegenover Motorsport.com. Ze willen natuurlijk dat ik erin blijf geloven, maar wat er vandaag [afgelopen zondag, red] is gebeurd, heeft niet geholpen.

Hij kwam zijn excuses aanbieden namens Renault, maar dat heb ik natuurlijk al het hele jaar gehoord: excuses. Daar schiet ik zelf niets mee op., zo gaf de Nederlander zijn grenzen aan.

En de problemen van Spa Francorchamps lijken ook de volgende Grand Prix te zullen verpesten nog voordat het is begonnen.

Hoogstwaarschijnlijk zullen er een aantal onderdelen in de motor van Verstappen na de uitvalbeurt op Spa vervangen moeten worden.

En aangezien Max al voor verschillende onderdelen op maximaal toegestane aantallen staat, kan de gridpenalty flink oplopen en start de Nederlander hoogstwaarschijnlijk helemaal achteraan.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.