Aston Martin DBR9

Gestart door Mikacouli, 05 november 2004 - 15:10:37

« vorige - volgende »

Mikacouli

Aston Martin is klaar voor de comeback in de GT-racerij in 2005. Gisteren heeft de prestigieuze Britse constructeur de sportversie van zijn DB9 voorgesteld, de DBR9. De nieuwe GT is een product van Prodrive en staat op Michelins.

Drie teams zullen Aston Martin officieel vertegenwoordigen in GT-competities. De constructeur mikt eerst en vooral op de 24 Uren van Le Mans, maar ook de FIA GT, de LMES en de ALMS behoren uiteraard tot de mogelijke actieterreinen. Voor die officiƫle teams worden 12 auto's gebouwd en er gaan nog eens 20 exemplaren in productie voor klanten-teams. Een DBR9 zal ongeveer 1 miljoen euro kosten.

Welke teams zich officieel over de DBR9 met de V12 van 6-liter (ong. 600 pk) gaan ontfermen, moet Aston Martin samen met Prodrive nog beslissen.




http://www.astonmartinracing.com/gallery.htm

dit wordt zonder twijfel een killer op de baan. Wat een bom zeg :shock:  :shock:
Wat denken jullie?

bron: pitstop.tv

Roel

God save Mclaren

Wutputt

De wegversie DB9 ziet er heerlijk uit, maar deze race DBR9 mag er ook zeker wezen. Hopelijk is hij voldoende betrouwbaar en snel, dan kan hij voor voldoende concurrentie zorgen.
The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

eXistenZ

Met de komst van de Jaguar en bijv. Maserati MC14 word het Fia GT kampioenschap flink opgelapt..........Je ziet zelfs dat de Vipers het tempo niet meer kunnen volgen door de komst van dit soort race monsters...
Kijk voor het best stuntteam uit tongeren en omstreken op www.FreeStyleWheelingTeam.be