Schalken bijna in de boeien.

Gestart door Martin, 05 september 2003 - 11:14:28

« vorige - volgende »

Martin

Dit kon ook bij 'Raar nieuws' staan.

Sjeng Schalken is deze week op de US Open ontsnapt aan een arrestatie. De Limburger kreeg in een spelersbusje ruzie met een agente, die hem voor de keuze stelde: uitstappen of in de boeien! Schalken, die afgelopen nacht zijn vierde ronde-partij tegen de Duitser Schüttler hoopte af te ronden, koos voor de eerste optie en nam een taxi.

Het incident gebeurde in een van de busjes die spelers en officials na de wedstrijden van het tennispark in de wijk Queens terugbrengen naar de hotels in Manhattan. Schalken moest lange tijd wachten voordat de chauffeur wilde wegrijden. Geïrriteerd vroeg hij hem wanneer hij eindelijk de motor zou starten. Een vrouw naast hem vroeg Schalken zijn mond te houden. Het duidelijke antwoord van Schalken: ,,Shut up, I'm asking the driver.'' De vrouw identificeerde zich als een agente in burger en dreigde met arrestatie.

Schalkens vriendin Ricky deed nog een poging om de zaak te sussen, maar zij en de tennisprof moesten het busje verlaten. Op zoek naar een taxi, voor een rit van minstens een half uur.

Scuderia Ferrari


Jasper

Amerikanen :roll:

Racegirl, waar zit je? :lol: ;) ;)

Racegirl

Citaat van: JasperAmerikanen :roll:

Racegirl, waar zit je? :lol: ;) ;)

:P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
You shoot me in a dream, you better wake up and apologize.