Vreemd nieuws.

Gestart door Martin, 22 juni 2003 - 10:40:10

« vorige - volgende »

Martin

Brand door mislukte Potter-imitatie

In de Spaanse hoofdstad Madrid is woensdag een woning in brand gevlogen toen de bewoonster Harry Potter probeerde te imiteren en een toverdrank aan het brouwen was. De brandweer heeft de 21-jarige vrouw gered. Die raakte lichtgewond. Haar huis is echter deels verwoest.

Tegen ambulancebroeders zei de Potter-fan dat ze de tovenaarsleerling uit de boeken van J.K. Rowling wilde nadoen. Ze had voor haar toverdrank een ketel met water, olie, alcohol en tandpasta op het vuur toen de brand ontstond. Het is niet bekend welke toverspreuk ze had gebruikt.

Martin

Machinist rijdt met trein vriendin dood

Een machinist in Nieuw Zeeland heeft per ongeluk zijn vriendin in haar auto doodgereden. Hij schepte met zijn locomotief de auto van zijn vriendin op een overweg, zo meldden Nieuw Zeelandse media donderdag.

Volgens de politie is er geen sprake van vuil spel maar gaat het om een tragisch ongeval.

Martin

Eend zwemt rond met dartspijl

Een eend die zich ophoudt bij een van de vijvers in het Randenbroekerbos in Amersfoort loopt al een jaar met een dartspijl in zijn poot rond.
Pogingen het dier te vangen en van de pijl te verlossen zijn tot op heden mislukt.

Hoe de pijl in het pootje is terechtgekomen, is onbekend. Een verontruste vrouw meldde bij de politie dat ter hoogte van de pijl een grote bult in de poot zat en dat de eend met zijn snavel steeds aan de pijl trok. Toch lijkt het dier verder geen last te hebben van de pijl.

De eend kwam ongeschonden de winter door. Een woordvoerster van de Vogelopvang in Woudenberg meldt dat er sinds augustus vorig jaar al ’massa’s pogingen’ zijn ondernomen om de eend te vangen. De Vogelopvang onderneemt voorlopig dan ook geen actie meer.

Martin

Tientallen grafspullen in huis

HOENSBROEK - Bij een huisuitzetting in Hoensbroek zijn vorige week tientallen grafvazen en grafkandelaars gevonden.

Ze zijn vermoedelijk meegenomen van twee plaatselijke begraafplaatsen. Komende week worden daar kijkdagen gehouden voor nabestaanden die vazen of kandelaars missen.

De bewoner van het ontruimde huis, die daar weg moest vanwege een huurachterstand, heeft tegenover de politie verklaard de spullen te hebben gevonden in containers bij een begraafplaats.

De politie kan niet bewijzen dat hij iets strafbaars heeft gedaan.

Ramses

Man bedriegt echtgenote bijna met eigen vrouw

Een Israëlische man heeft zijn echtgenote bijna bedrogen met zijn eigen vrouw. Die had twee maanden geleden een anonieme advertentie geplaatst in de eenzame harten-rubriek van een lokale krant en al snel had ze beet. Maar het was geen onbekende, tot haar grote verbazing. De eerste die gereageerd had op het berichtje was haar eigen man, die niet wist dat zijn vrouw achter de advertentie zat.

Dat staat donderdag te lezen in de Israëlische krant Ma'ariv. Tussen de man en de vrouw ontstond er meteen een fikse ruzie. Zij vindt dat het niet kan dat hij ingaat op een advertentie en haar wil bedriegen. Maar de man kaatste de bal meteen terug. Hij vindt dat zij hem wil bedriegen omdat ze een advertentie heeft geplaatst. De cruciale vraag waar de rechter zich nu over zal moeten buigen, is wie zijn partner als eerste heeft willen bedriegen.

MS Fan

A sick mind is a true delight ...

Martin

Citaat van: JVAVandaag op het nieuws gehoord en gezien

Na 19 jaar ontwaakte een man uit een coma.

Hij kreeg op zijn 20e een ongeval waardoor hij in een coma viel. Nu, 19 jaar later, verraste hij zijn moeder door plotseling te praten.

Alleen zijn armen en benen zijn  nog verlamd. hij heeft trouwens een dochter van bijna 19 jaar oud.

Volgens de dokter was het vooral te danken aan de familie die geregeld met hem op uitstap gingen dat hij ontwaakte uit zijn coma.

:?

Voorspoedig herstel voor comapatiënt

Het gaat goed met Terry Wallis. De 39-jarige Amerikaan, die na bijna twintig jaar uit een coma ontwaakte, wil alles weten van de huidige wereld. Toen hij in 1984 na een zwaar auto-ongeluk het contact met de buitenwereld verloor, was Ronald Reagan nog president en de Sovjet-Unie de belangrijkste vijand.


Een foto vrijgegeven op 10 juli laat Terry Wallis zien met zijn vrouw en hun dochter Amber in het ziekehuis in Mount View in 2002.

Wallis ontwaakte op 12 juni uit zijn lange slaap in een verpleeghuis in de staat Arkansas. Zijn eerste woorden waren: Mam, Pepsi? Zijn wonderbaarlijke herstel verloopt in een ongelooflijk tempo. Hij toont zich enorm leergierig. Op de televisie wil hij met name de laatste automodellen zien, zegt zijn arts dr. James Zini.

Wallis' dochter, Amber, was zes weken oud toen hij zijn ongeluk kreeg. Nu is ze een jonge vrouw van negentien. Terry zegt het heerlijk te vinden om met haar te praten. We hebben zoveel tijd in te halen. Je bent zo mooi en ik hou van je, zei hij tegen haar.

Martin

Rat houdt Australisch vliegtuig aan de grond

SYDNEY - Een rat heeft medewerkers van de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas hoofdbrekens bezorgd. Waar de meeste passagiers hun neus ophalen voor het vliegtuigvoedsel, vermaakte de ongenode gast zich wekenlang uitstekend aan boord van een Boeing-737 en weigerde het zich te laten vangen door vergiftigde hapjes, muizenvallen en met lijm overgoten matten.

Qantas maakte zich zorgen over de verstekeling, omdat de rat de veiligheid van het verkeersvliegtuig in gevaar had kunnen brengen. Het knaagdier had kabels en elektrische bedradingen kunnen beschadigen.

Drie keer zorgde de 'frequent flyer' ervoor dat Qantas het toestel aan de grond moest houden. Pas na weken kwamen rattenbestrijders op het idee om het vliegtuig vol te pompen met gif. Dat had uiteindelijk wel het gewenste resultaat. "We vonden de rat. Helaas voor hem in een overleden staat" , aldus een woordvoerder van de maatschappij vrijdag.

Martin

Man naakt op brommer

ROTTERDAM - Surveillerende politiemensen op de Vlietlaan in Rotterdam zagen vrijdagmorgen tot hun verbazing een man naakt op een brommer voorbij rijden. Hij had behalve een helm en witte sportsokken niets aan. De agenten konden de 59-jarige 'brommerstreaker' na een korte achtervolging aanhouden.

De beschonken Rotterdammer verklaarde dat hij zich zojuist had uitgekleed en op weg was naar huis. Met kleren weer aan en een bekeuring op zak mocht de streaker gaan. Zijn brommer moest hij laten staan.

Schumi nr1

Wat ligt er op je maag, mevrouw?

Jeruzalem - Artsen van het  Poriah - ziekenhuis in het noorden van Israel hebben een vork  uit de keel van een vrouw verwjderd. Zij had de vork ingeslikt toen ze probeerde een kevertje te verwijdereren dat in haar mond was gevlogen. Nadat eerst een mooie röntgenopname was gemaakt om te kijken waar de vork precies was gebleven, kon met een spoedoperatie het stuk bestek verwijderd worden.

Scuderia Ferrari

Citaat van: MartinMan naakt op brommer

ROTTERDAM - Surveillerende politiemensen op de Vlietlaan in Rotterdam zagen vrijdagmorgen tot hun verbazing een man naakt op een brommer voorbij rijden. Hij had behalve een helm en witte sportsokken niets aan. De agenten konden de 59-jarige 'brommerstreaker' na een korte achtervolging aanhouden.

De beschonken Rotterdammer verklaarde dat hij zich zojuist had uitgekleed en op weg was naar huis. Met kleren weer aan en een bekeuring op zak mocht de streaker gaan. Zijn brommer moest hij laten staan.
Raab Himself! :lol:

Martin

Britse jongeren die zoenen kunnen vijf jaar cel in

LONDEN - Britse jongeren die tijdens hun puberteit in het openbaar zoenen of elkaar betasten, lopen het risico voor vijf jaar de cel in te gaan. Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een wetsvoorstel ingediend dat jongeren onder de zestien jaar verbiedt in het openbaar te vrijen.

De Britse organisatie voor geboorteplanning, Family Planning Association, reageerde vrijdag verontwaardigd op het voorstel. De wet is bedoeld om jongeren te beschermen tegen misbruik, maar kan zich volgens de organisatie tegen de jongeren keren. "Het gaat om gedrag als zoenen en voelen. Dergelijke seksuele verkenningen zijn volkomen normaal en een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling in de puberteit", zei de directeur van de organisatie, Anne Weyman, in de Britse krant The Times.

Vrijwel tegelijkertijd brengt een ander deel van de overheid een advies uit om kinderen vanaf vijf jaar op school seksuele voorlichting te geven. Een adviesgroep voor de Britse regering zei vrijdag dat vroegtijdige voorlichting zwangerschappen tijdens de puberteit kan voorkomen. In een landelijke campagne moeten jongeren onder de zestien de verzekering krijgen, dat hun ouders niets te horen krijgen als ze advies vragen over voorbehoedsmiddelen.

Tegen dat advies stuit juist op weerstand van religieuze groeperingen en organisaties die de normen en waarden in de maatschappij willen verbeteren. Zij vrezen dat de lessen jonge kinderen in verwarring kunnen brengen en seks bij minderjarigen zullen stimuleren.

Ce

Supporting K.S.T.V.V. since 1982

MS Fan

Gedrogeerde Maleisiër eet eigen penis op

Een Maleisische man heeft zijn penis afgesneden, gefrituurd en opgegeten. De 34-jarige man had vrijdagavond voordat hij ging slapen een hallucinerend middel genomen en hoorde stemmen die hem opdroegen zijn geslacht op te eten. De man realiseerde zich pas wat hij had gedaan toen hij na enige tijd naar beneden keek en zijn hevig bloedende kruis zag. Hij is in het ziekenhuis opgenomen en verkeert in stabiele toestand. De man was onlangs ontslagen uit een afkickcentrum.

Na de tenen ... :lol:
A sick mind is a true delight ...

Jasper