Betrouwbaarheid MP4/18 !!!

Gestart door The Iceman, 03 juni 2003 - 20:37:28

« vorige - volgende »

Is de nieuwe MP4/18 even betrouwbaar als de F2003GA ???

Ja, zeer zeker, McLaren kan het zich niet permitteren om tijdens deze fase van het seizoen met een miskleun op de baan te komen
33 (70.2%)
Nee, het gaat weer hetzelfde liedje worden als vorig jaar met de MP4/17
14 (29.8%)

Totaal aantal stemmen: 43

Poll gesloten: 03 juni 2003 - 20:37:28

Mikacouli

Zou wel eens kunnen.Nogtans,hij is snel genoeg.Heeft ie bewezen in Jerez.Enkel trekt de betrouwbaarheid op de ballen.Precies of ze daar op hun leeg gat zitten daar in Woking. :?

DerMika

Citaat van: Mikacouli
Oh nee,ze bliezen er maar 4 motoren door in 3 dagen.Maarja,das dan ook geen groot probleem é. :roll:
Nu in elk geval blijkbaar niet meer. En nu telt het...
The Dude abides

Mikacouli

Citaat van: DerMika
Citaat van: Mikacouli
Oh nee,ze bliezen er maar 4 motoren door in 3 dagen.Maarja,das dan ook geen groot probleem é. :roll:
Nu in elk geval blijkbaar niet meer. En nu telt het...

Als hij het toen kon zou hij het nu ook moeten kunnen.Je weet nooit wat de andere testen hé.Aan het chassis ligt het allesinds niet.Alleen ,ik denk dat alles een beetje te krap is vanbinnen.Daarmee dat ie zo onbetrouwbaar is.Dat zou die overhittingsproblemen verklaren en het hydraulisch probleem.

KVDracer

McLaren zou de nieuwe MP4-18 nu enkel in Amerika en in Japan inzetten, want er zijn nog teveel betrouwbaarheidproblemen om hem in Italië in te zetten.

Alan Blues

Citaat van: KVDracerMcLaren zou de nieuwe MP4-18 nu enkel in Amerika en in Japan inzetten, want er zijn nog teveel betrouwbaarheidproblemen om hem in Italië in te zetten.

Ze zijn er wel echt een zootje vanaan het maken...  :?  :?  :?

masta

McLaren is goed bezig. Ze liggen comfortabel 2e in't kampioenschap, met een betrouwbaardere en competitivere wagen dan vorig jaar. Vorig jaar was er geen McLaren in de running voor titel, verre van.
Bovenop deze luxe veroorlooft Dennis zich de ontwikkeling van een wagen, de MP4-18, die waarschijnlijk nooit zal rijden, en dit ter voorbereiding van de MP4-19 in 2004, als Norbert Haug de waarheid spreekt. McLaren is zwaar aan't gokken en als de MP4-18 in Monza toch racet, zullen we pas weten whether or not it paid off. Als het een magistale zet blijkt te zijn dan gaan ze voluit voor de titel in 2004. Indien niet is doorbijten tot ze er zijn, 2005? 2006?

KVDracer

Citaat van: mastaMcLaren is goed bezig. Ze liggen comfortabel 2e in't kampioenschap, met een betrouwbaardere en competitivere wagen dan vorig jaar. Vorig jaar was er geen McLaren in de running voor titel, verre van.
Bovenop deze luxe veroorlooft Dennis zich de ontwikkeling van een wagen, de MP4-18, die waarschijnlijk nooit zal ter voorbereiding van de MP4-19 in 2004, als Norbert Haug de waarheid spreekt. McLaren is zwaar aan't gokken en als de MP4-18 in Monza toch racet, zullen we pas weten whether or not it paid off. Als het een magistale zet blijkt te zijn dan gaan ze voluit voor de titel in 2004. Indien niet is doorbijten tot ze er zijn, 2005? 2006?

Ik ben met alles eens, behalve dan dat ze derde liggen in het kampioenschap.

masta

Citaat van: KVDracerIk ben met alles eens, behalve dan dat ze derde liggen in het kampioenschap.
2e.
Maar in het constructeurskamioenschap inderdaad 3e. Norbert Haug wil vooral de constructeurstitel. Voor Ron's ego telt enkel de rijderstitel.

De constructeurstitel is een verloren zaak voor McLaren. Coulthard ook, want aan Kimi zal het in 2003 niet gelegen hebben, als ze de vice-constructeurstitel blijken mis te lopen.

unknown

Citaat van: mastaZe liggen comfortabel 2e in't kampioenschap, met een betrouwbaardere en competitivere wagen dan vorig jaar.
De wagen is vele betrouwbaarder, maar er beginnen wat problemen op te duiken: versnellingsbak, motor... Als die niet meer voorkomen, kunnen ze wel wat doen, maar dan moeten ze ook enorm oppassen voor Williams, want die zijn ook goed bezig.

Tim C

Als ze na Sivlerstone niet meer met Williams meekunnen moeten ze toch eens beginnen na te denken over een gokje met de Mp4-18...