Jarno Opmeer topic

Gestart door gloudiesaurus, 24 februari 2017 - 16:17:43

« vorige - volgende »

gloudiesaurus

http://www.youtube.com/watch?v=1lrkIQ7x7Vc

http://www.gppits.net/nieuws/opmeer_in_talentenprogramma_renault_sport/

Weer een Nederlandse coureur die zijn eigen topic verdiend. Ben benieuwd wat Opmeer volgend jaar kan laten zien in het Eurocup Formule Renault 2.0.
GPPits.net: als Formule 1 een passie is

C.G. de Beaufort

Dat heb ik onlangs ook gelezen . :)

De Nederlandse autocoureur Jarno Opmeer treedt toe tot de Renault Sport Academy, het opleidingsprogramma van het Formule 1-team van Renault. De jonge Nederlander komt dit raceseizoen uit in het Europees kampioenschap (Eurocup) Formule Renault 2.0, nu een van de belangrijkste opstapklasses richting de Formule 1. Daaraan neemt hij deel met het Nederlandse team MP Motorsport uit Westmaas. Afgelopen jaar debuteerde Opmeer als autocoureur in het Noord-Europees kampioenschap Formule 4, waarin hij zeven races won  en tweede werd in de eindstand. De titel ging naar land- en teamgenoot Richard Verschoor, die nu in navolging van Max Verstappen onderdeel uitmaakt van het opleidingsprogramma van Red Bull Racing.

http://www.telegraaf.nl/telesport/27661795/__Renault_F1-team_legt_Nederlander_vast__.html

Kijken of hij het kan voort zetten!

Groet,

C.G. de Beaufort

Jehoentelaar

Voor m'n gevoel duiken ineens overal talenten op. Goede ontwikkeling! Hopen dat zo'n jongen als Opmeer indruk kan wekken.

gloudiesaurus

Ben ook heel benieuwd! In ieder geval goede ontwikkeling het NEC Formule 4 kampioenschap. Verschoor en Opmeer reden daar vorig jaar.
Verschoor zit nu in het talentenprogramma van Red Bull, Opmeer bij Renault.

Nog geen garantie naar succes natuurlijk. Eerder zaten Carlo van Dam en Giedo van der Garde bij het talentenprogramma van Renault.
Ze werden er beide na 1 jaar uitgezet.

Opmeer legt de lat in het filmpje wel hoog, hij wil meteen voor de titel gaan in het Eurocup Formule Renault 2.0.
GPPits.net: als Formule 1 een passie is