Le Mans 2010

Gestart door lemans24uur, 01 februari 2010 - 21:52:11

« vorige - volgende »

janke

Citaat van: Martin op 04 februari 2010 - 17:05:26
Nigel Mansell en zoons in Le Mans

De beroemde 24 Uur van Le Mans kent in de 78e editie, die plaatsheeft in juni, een bijzonder deelnemend team. De Britse autocoureur Nigel Mansell, in 1992 wereldkampioen Formule 1, komt aan de start met zijn zoons Greg en Leo. De familie Mansell rijdt bij de fabriekswagens mee in een Ginetta Zytek.



Titelverdediger is de Oostenrijker Alexander Wurz. Hij rijdt voor het fabrieksteam van Peugeot. Bij de grote concurrent Audi is de Deense achtvoudig winnaar Tom Kristensen kopman.

Vooralsnog verschijnen twee Nederlandse coureurs aan de start, maar dan in de privérijdersklasse LM GT2: Tim Coronel (Spyker) en Paul van Splunteren (Porsche).


Tim Coronel is een foutje van de organisatie. Dat moet Tom zijn. Tim staat met de 2de Spyker ingeschreven en staat op de reserve lijst. Verder doet Albers ook mee met Team Kolles/Audi TDI. Ook Ho Ping staat ingeschreven met een Pescarolo. Verder kunnen Menten, Hezemans, Bleekemolen, Kox en Verstappen nog ingeschreven worden als 2de of 3de rijder bij een team.
Some things are too important to be left in the past.

lemans24uur

#16
Ook in de running voor een stoeltje bij Gt1 is Xavier Maassen , en ook Charles Zwolsman is nog een mogelijkheid. En wie weet doet Jan Lammers nog een poging.  :)

lemans24uur

Helaas , Helaas het zit er weer op voor dit jaar, het was weer geweldig . Volgend jaar op zeker weer.!!!!!

gloudiesaurus

Jep verrassend dat alle Peugeot's uitvielen! Ben benieuwd of ze volgend jaar nog meedoen...
GPPits.net: als Formule 1 een passie is