FISC EuroTour – Grand Prix Classic Zandvoort

Gestart door pieterbakker, 22 juli 2008 - 12:25:30

« vorige - volgende »

pieterbakker

.

FISC EuroTour – Grand Prix Classic Zandvoort

De Historische Auto Ren Club organiseert op 12-14 september, alweer voor de 3e keer haar Grand Prix Classic op het historische GP Circuit van Zandvoort .

De Morgan Sports Car Club Holland, heeft dit evenement aangegrepen om het eerste lustrum van haar 'Classic Section' te vieren. In het kader hiervan wordt daarom, samen met de FISC EuroTour en de Power Torque Morgan Challenge (UK), een Euromeet georganiseerd. Een ideale manier om de hele range van vroege 4 cil. modellen tot de latere 6 en 8 cil. modellen, incl. de lightweights, in één startveld te presenteren.

Omdat een breed scala aan GT's, saloons en toerwagens voor dit spektakel in mag schrijven, wordt een kleurrijk en competitief veld verwacht, dat garant zal staan voor een geslaagd evenement.

Bezoekers komen royaal aan hun trekken, want zaterdag zal het totale veld één kwalificatie en één race afwerken, terwijl zondag nog eens twéé races verreden worden.

Voor gedetailleerde informatie; http://www.fisc-eurotour.org/Zandvoort-GP-Circuit.html

Natuurlijk zijn er, naast de FISC EuroTour, nog meer series te bewonderen, zoals de MG Competitions Holland, de Duitse Triumph Competition, het NKHTGT, Historic Monoposto Racing, Alfa Romeo Challenge,  Porsche 944 Basic Cup en het Youngtimer Touring Car Championship.

.
www.legenday-circuits.com
Motorsport, like it used to be!