Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - Doefke

#31
Formule 1 forum / Re: Chill out! Briatore
07 oktober 2006 - 14:39:11
OF: Alonso gaat gewoon wat vroeger naar buiten en staat als eeste op het einde vd pit. Maar ja..dan zijn die bandjes bevroren en zijn ze helemaal niets meer waard. Voor mij is het nu duidelijk geworden: ih begin vh seizoen gunde ik reanult de titelS omdat ze beter waren. Dan kwam ferrari opzetten. Dan gunde ik het ze bijden. (hoewel ik altijd een lichte voorkeur heb voor iemand die vanop achterstand terugkomt). Maar nu is den titel enkel gerchtvaardigd verdient voor de roden uit maranlelo. ze kunnen die zeikers uit frankrijk een duplicaatje sturen, dan houden ze mss op met janken. Losers !
#32
Formule 1 forum / Re: GP van Japan
07 oktober 2006 - 10:22:26
Ik vind het geweldig hoe iemand kan verandere. Best wel grappig en ook wel een beetje zielig: ik zal een vb geven:

Vorig jaar was er een rood team da pas op de proppen kwam met hun nieuwe auto in Spanje. Het was toen al duidelijke dat het blauw/ geel team een betere auto had. Toen vervolgens aan de grijze man gevraagd werd: heb je geen schrik dat de rode auto in Spanje beter gaat zijn? Antwoordde hij: Laat ze maar wachten,tegen die tijd is onze auto nog verder geëvolueerd en dus nog beter (die vraag werd gesteld ah begin vh seizoen 2005). En zo geschiedde het dat het geel/blauwe team beide titels. Helaas ..door het grijpen van die titels zijn ze gaan zweven. Ze waren nog goed id eerste helft van 2006 maar de roden kwamen dichter en dichter. En wat zegt de grijze man nu: t'is de schuld van die rode coureur, t'is de schuld van de raceleiding, t'is de schuld vd banden...en maar klagen en zagen...en ondertussen denken de roden: laat hem maar zage, 'poor old' grey man is going to lose both championchips.
Bovendien hebbden de roden in hun mindere period (2005) nooit iemand verweten dat ze het niet goed genoeg waren. Geen schuldverwijzing naar Bridgestone ed. ze zeiden zelf dat ze niet goed genoeg waren. Maar, en dat is één van hun sterke punten, ze kunne goed uit een dal terugkomen. En zelfs GP's winnen die hun minder goed liggen (GP China 2006)?

Dit was dus even een demonstratie vh verschil in klasse tussen de roden en de geeel/blauwen.
#33
Formule 1 forum / Re: GP van China
01 oktober 2006 - 10:20:16
Een GP om vingers en duimen van af te likken.
De beste van het seizoen. Hungaroring op plaats 2.

Hoe zeggen ze dat ook alweer: erop en erover.
Nog 2races om erover te geraken.
#34
Formule 1 forum / Re: GP van China
01 oktober 2006 - 08:56:51
als ze zo eindigen:

1 GF
2 MS
3 FA

--> Schumi op kop van WK dmv: meer aantal derde plaatsen !!!
#35
Formule 1 forum / Re: GP van China
30 september 2006 - 10:08:04
Bron: f1 racing:

Volgens de laatste weersverwachtingen zou er wel eens een lichte regenbui kunnen vallen op de zaterdag van het Chinese Grand Prix-weekend. Het weer in Shanghai is deze week tot dusver prachtig met veel zon en temperaturen van bijna dertig graden.

De komende dagen zal het echter geleidelijk afkoelen. Vrijdag wordt er een temperatuur voorspeld van 26 graden. Zaterdag en zondag zakt het kwik elke dag nog een graad. Op de racedag wordt het waarschijnlijk wel gewoon weer zonnig.

OP hoop van zegen !
#36
Formule 1 forum / Re: GP van China
30 september 2006 - 09:51:13
Een knappe prestatie van der Michael. 6des met een bolide waarin een normale coueur mss 10des wordt.
Mooie pole van Kwalonso. Ik hoop morgen op droog weer. want anders...ai ai ai Ferrari.

NU ff reageren op het vorige: op het feit dat renault goed presteert op de komende circuits. In Suzuka vind k michael nog altijd heer en meester. Heeft hij hier zijn eerste Ferrari titel niet  binnen gehaald in 2000. (mooi pitstop gevecht met Mika).
En dan nog interlagos..dat is naar mijn mening niet echt het cricuit voor de scuderia. Das meer een McLaren circuit vind k. Afin, we zullen wel zien..

Nog ff dit: meestal werd interlagos in het begin van het seizoen gereden. En de mythe rond dit circuit is de volgende: wie de gp van interlagos won, werd dat jaar meestal ook wereldkampioen. Ik denk dat het dit jaar niet anders gaat zijn.

Laten we hopen op een 8e titel. Want 'kan die fernando echt niet hebben...das ne zeiker.


#37
Formule 1 forum / Re: GP van Italië
10 september 2006 - 10:01:49
Ti's toch altijd wel iets met die Spanjaard hé.
Ik dachte het al toen k het op tv was...fernando moet daar weg. Enkel in de parabolica heeft felippe echt last gehad.
Maar stel je eens voor: een snel rondje rijden zonder iemand voor jou en totale focus op de baan en auto.
Of: met alonso voor jou: dan hou je die zowieso mee in de gaten ook al ligt ie wat voor...gevolg: concentratie iets minder---> tragere rondetijd.

Die straf is terecht

Een pluim voor die vaste steward voor gans het seizoen. Hij is streng maar rechtvaardig
#38
Formule 1 forum / Re: Formule 1 op TV
18 augustus 2006 - 11:58:09
Golle zijt allemaal hartelijk bedankt. Nu weet ik tenminste hoe ik het kan bekijken en op welke zenders men ze uitzendt.
Thanx Guys.

Laat dit bericht niet het laatste zijn, en discussieer gerus verder.
#39
Formule 1 forum / Formule 1 op TV
17 augustus 2006 - 18:58:01
Ellow everybody,

IK zit met een vraagje, en hat antwoord ervan is nogal moeilijk te vinden op het net. Daarom vraag ik het aan jullie, gezien u de F1 op de voet volgt.
De vraag: OP welke zenders kan ik niet alleen de kwali en de race bekijken, maar ook alle vrije oefenritten? (en eventuele alle persconferenties)?
Moet je voor zoiets belgacom tv hebben? Of een satelliet?

Alvast bedankt allen.

Ciao, Doefke
#40
Formule 1 forum / Re: GP van Monaco
27 mei 2006 - 23:12:30

Das wel echt raar om te zien vind k..die jongen draait aan zijn stuur en pas wanneer hij een kwart draai heeft gedraaid draaien de wielen...komt dit misshien doordat de wielen geblokkeert zijn.?

En wa is er mis hoe hij de bocht instuurt??? Volgens mij komt hij gewoon met te veel snelheid aan rascasse (je ziet bij het begin van het remmanouvre (net na da klein knikje naar links) de auto zo een beke van links naar rechts gaan) Doordat hij te veel snelheid kon hij zijn bocht niet meer goed nemen, wielen wat geblokkeerd, en dan proberen te corrigere..maar aangezien het zo smal is in monaco..wel..zijn draaicirkel was te groot / of de vangrails te dicht.

Khoop echt nie dat ie bestraft wordt...kzou het jammer vinden. Volgens mij was ie wa overmoedig...en heeft hij geluk gehad dat ie zijn voorvleigel niet beschadigd heeft.

Trouwens:Wat als schumi niet van de rem was gegaan en gewoon met zijn wagen rechtdoor had geschove -> voorvleugel eraf en pole position..zou er dan nog zoveel comotie zijn???
#41
Formule 1 forum / Re: GP van Monaco
27 mei 2006 - 13:46:07
Hier zijn dus 2 onderwerpen aan de gang:

- GP van monaco
- Pro of contra alonso
Wat betreft de GP...in VT3 is Ferrari (of mss beter MS) klaar voor de qualy. Een grote stap voorwaarts van de rouges tov donderdag. En die livery van red bul...de moeite en typissch monaco hé ;)

Wat betreft alonso:

Ik heb nooit van die jongen gehouden, zelfs niet als neutraal supporter. ik en zovele andere fans (ook de neutral supporter) houden van spanning..en dan zeker met zo'n snelheidsduivels als f1 coureurs. Als er zo ne pippo tussen zit me ne goeien auto..en t'engiste wat em doet is blij zijn met wa em heeft...das geen winnaarsmentaliteit.
Een winnaar gaat voor de overwinning!  die zegt niet "en nu ga ik op veilig spelen voor p2" als de tweede reeeks pitstops net voorbij zijn. Als je dat zegt op 10 rondne van het einde...ok...en dan nog...afin ieder zijn mening...en voor mij heeft alonso geen winnaarshouding.

PS: bovendien is em in mijn subjectieve ogen nog arrogant ook.

Afin: ik hoop da MS wint, en vooral..een spannende race!!! (en niet enkel pitstops) Goe veel gele vlaggen!
#42
Formule 1 forum / Re: Man van de race: Europa
08 mei 2006 - 09:33:37
Schumacher is de man van de race--> hotlaps!

Normaal is het scenario van renault het voglende: alonso op kop en neem stilletjes aan afstand. (Dit lukte nu niet door MS) Dan, gooit hij er de ene snelle ronde uit na de andere...dit werd mooi geanticipeerd door MS...en als ze dan denken dat ze de rouges tactisch kunnen verslaan...das zelfmoord. Wa ik eigenlijk wou zeggen: toen alonso de ene hitlap na de andere reed dacht ik...een paar GP's terug zou hij hier een kloofje hebben geslagen...en zichzelf zeker maken van de victory.
Maw: tis officieel: ferrari staat er weer, met BEIDE piloten!
#43
Formule 1 forum / Re: Dit jaar geen gp van België
20 januari 2006 - 12:41:58
Dit vind k dus verschrikkelijk.

Vorig  jaar mijn allereerste gp ooit bijgewoon, de gp van belgie. Een megafantastische ervarign.

Nu ben ik al naar alternatieven aan het uitkijken. Kan iemand mij zeggen of de 'general admission' in italie de moeite is? (prijs kwaliteit dan)?

Alvast merci manne. ;)
#44
Formule 1 forum / Re: GP van België
12 september 2005 - 19:54:38
Een weekend Spa, om nooit te vergeten ! ! !

Donderdagochtend trokken we richting Spa om er 3 nachten te gaan kamperen op camping "eau rouge". Op donderdag was er nog niet te veel volk. Tegen 12:30 waren we geïnstalleerd op de camping. dan maar ff naar luxmburg gereden voor inkopen ;) en iets te gaan eten.

Omstreeks 16:30 was k eindelijk in de pits. Het was namelijk een heel eind stappen van de camping tot op het circuit. Da was echt bangelijk ! ! ! De ferrari t-car stond net aan de technische controle, evenals de sauber t-car. echt bangelijk. Toen ik terug wandelde op het circuit, stopte er een brommertje pal voor mijn neus. Met daarop takuma sato. Gelukkig had k mijn camera bij de hand. Na lang wandelen en liften ben ik dan terug op de caming geraakt. Ben al vroeg gaan slape, om vrijdag fris te zitten. (opm: de enige reden waarvoor ik mijn oordopjes heb gebruikt was op te slapen, met al die luidruchtige hollanders en duitsers op de caming ! )

Vrijdag dan. omstreek 10:00 op het circuit.van ingang blachimont naar de busstop chicane. daar gepositioneerd op Gold7 high. Naar mijn mening een slechte tribune. Je zit super ver van de busstop, je ziet de wagens opttekken naar start-finish. de foto's daar vielen mee. na de eerste vrije training, zijn we richting f1 racing village gegaan. Om dan de Tweede vrije training op silver 1 te volgen. Niet mis daar, maar ook weer vrij ver van het circut. De foto's van eau rouge zijn wel de moeite. Net voor de uitgang nog ff langs silver 9 gepasseerd. das een bangelijke tribune. Dat was vrijdag dus, voor de rest niks speciaals.

Ondertussen zijn we zaterdag. We bevinden ons op het circuit, ingang blanchimant. We gaan richting 'dubbele linkse'. Met mijne bronze weekend ticket kom ik eerst zonder moeite op de silver 8 tribune. een cut-trubune voor foto's. Je ziet ze afremmen naar fagnes, maar je hebt wel dubbele omheining. daar was ik dus snel weg. dan maar een fototje bij het uitkomen van dubbele links. En bij het ingaan van dubbele linkse. mooie plaatsen daar. Maar...de mooiste foto's heb ik getrokken aan de binnenkant van Bruxeles. Echt bangeljk daar.

Nog een detail: met men bronzen ticket heb ik de kwalificatie gezien van op de silver 1 tribune.

Zondag ben k eerst de toyota challenge gaan doen, om me dan te positionere aan la source. als je daar op de omheining klimt heb je een prachtig zicht. maar dan om 13:00..komen daar 20 polititie mensen aan die iedereen daar wegjagen, omdat het daar zogezegd te gevaarlijk is. echt belachelijk. afin, kheb daar nog een paar fototjas van de start getrokken, en weg was ik daar!.  Toen kwam ik voorbij GOLD 1...en voor ik het wist zat ik op die tribune mooie fototjes te trekken. het geluid daar is GEWELDIG ! ! ! toen ik het daar beu was, ben k nog eens op silver 1 binnen geraakt !! !  en dan aan het hek gaan staan dat open ging na race, om naar het podium te gaan. Echt BANGELIJK

Na het podium de paddock in, en na wat rond te lopen en wat beveiliging te omzeilen ben ik de pitlane terechtgekomen van de F1 ! ! ! Da was de climax. de bar-honda met start nr 4 staat op foto.

dat waren mijn 4 dagen ! ! ! BANGELIJKE ERVARING ! ! !

Nog een tip voor nieuwelingen als mezelf: koop een bronze weekend..is zeker zijn geld waard ! ! !

Tot de volgende.

X Doef
#45
Formule 1 forum / Re: GP van België
07 september 2005 - 16:31:31
oordopjes neem ik wel mee, !!!

Voor misschien 10 minuten kan ik da aan zonder, maar 2 uur ! ! ! Ik ben niet gek hoor ! !  !