Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - Edwinlzv

#1
Autoforum / Re: Met welke wagen rij jij?
16 september 2018 - 20:18:31
Na jaren en jaren Alfa gereden te hebben (164, 166, 159) ben ik sinds vorig jaar overgestapt naar een Duitser.
Na een speurtocht ben ik gevallen voor een tweede hands BMW E91 320 benzine automaat. Helaas geen foto van maar die zal ik wel even maken.
#2
Formule 1 forum / Re: Silly season f1 2018
16 september 2018 - 19:49:41
Citaat van: Olaf7979 op 14 september 2018 - 21:22:11
Waarom is er bij Mercedes geen slim persoon die tegen Toto zegt laten we de motoren wat goedkoper maken voor FI mits ze Ocon laten rijden. Denk dat ze liever de Mercedes motor hebben dan Perez.

Het is voor Stroll wel goed dat hij naast een veeeeeeeel betere coureur komt. Kan hij mooi de race afstellingen bij hem halen.

Dat zouden ze dan tegen Claire Williams moeten zeggen. Zoals Olaf in het weekend al zei zouden zij de oplossing kunnen zijn maar het schijnt dat ze vrij koppig is. Olaf stelde dat als ze hetzelfde als Haas zouden doen dan ze dan net zoveel of meer zouden verdienen als met een pay driver die veel minder getalenteerd is.
#3
Of ze dachten bij Ferrari dat de rest ook op de ultra's gingen rijden. Maar dat doe je zo vroeg in de wedstrijd niet dus dat is volgens mij wel een erg grote gok. En als ik eerlijk ben doen ze daar wel vaker dingen op tactisch gebied waar we (grote) vraagtekens bij kunnen zetten.
#4
Ik denk dat de druk bij Ferrari ook dusdanig hoog is dat het moeten presteren bij Vettel een beetje mislukt. Ik zeg absoluut niet dat het geen geweldige coureur is wat dat is hij echt wel maar de druk van de Tifosi/Ferrari kan hem wel eens teveel zijn geworden. Hamilton heeft die druk niet en maakt daarom ook minder fouten. Wat ik wel van Hamilton vind is dat als hij midden in het veld rijd hij wel erg veel op de boordradio te horen is, onzekerheid op dat moment?
Nu LeClerc naar Ferrari gaat verwacht ik dat Vettel nog meer de druk zal voelen, LeClerc is immers het "kindje" van Ferrari en die zal het in de toekomst moeten laten zien. Ik moet nog maar zien of Vettel die extra druk aan kan, tot nu toe heeft hij mij niet echt kunnen overtuigen om een echte leider te zijn.
#5
Helemaal dit forum vergeten  :-[

Op wat momentjes van Perez en Sirotkin na was het een redelijk saaie race. Wat er in Perez zijn hoofd omging toen hij Sirotkin "ramde" zullen we wel nooit weten maar sportief was het zeker niet. De drive thru die hij kreeg vond ik ook erg laag bestraft. En wie er verzonnen heeft om Vettel op de ultrasofts weg te sturen na zijn pitstop moet zich een beetje gaan schamen. Waarschijnlijk kan hij zijn kampioenschap nu wel vergeten, hoewel er nog veel kan gebeuren. Max heeft het weer prima gedaan en optimaal geprofiteerd.
#6
F1-Games / Re: Welk racing wheel hebben jullie
12 november 2017 - 10:59:06
De Thrustmaster TMX heb ik ook sinds een paar weken (voor mijn xbox) en is inderdaad een fijn stuur. Voor een playseat is helaas geen plek,of ik moet hem in de tuin zetten  ;D
#7
Formule 1 forum / Massa stopt (weer)
04 november 2017 - 17:40:24
Massa heeft aangekondigd te stoppen met de F1

https://www.gpupdate.net/nl/f1-nieuws/360641/massa-neemt-na-dit-seizoen-afscheid-van-de-formule-1/

Soms geniaal, soms een verwend mannetje die een beetje onzin uitkraamde maar altijd loyaal naar zijn werkgevers toe en in mijn ogen één van de beste coureurs die zich schikte in een nummer twee rol bij een team. Ik weet nog dat ik juichte voor hem toen hij kampioen werd, helaas voor hem was hij gelijk één van de kortste kampioenen ooit. Ik gunde hem die titel, vanwege zijn harde werk maar ook vanwege zijn loyaliteit naar het team en omdat ik het een toffe gast vind.

Ik ben benieuwd wat hij na zijn F1 avontuur gaat doen.
#8
Hallo allemaal. Ik ben Edwin, 51 jaartjes jong en al heel erg lang F1 liefhebber. Geen echte kenner maar ik hou gewoon van dit spelletje. Een tijdje heb ik de interesse in de F1 op een laag pitje gezet vanwege de (in mijn ogen) domme en zinloze ingrepen zoals DRS in de F1 maar door Max weer enthousiast geworden.