Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Robbert65

Pagina's: [1] 2 3 ... 161
1
Formule 1 forum / Re: Silly season f1 2018
« Gepost op: Gisteren om 22:28:48 »
dat denk ik ook ja. En Stoffel haalt opgelucht adem vermoedelijk.

2
Formule 1 forum / Re: Silly season f1 2018
« Gepost op: Gisteren om 18:56:51 »
Mercedes: HAM - BOT
Ferrari: VET - Raikkonen
RBR: VER - gasly
McLaren: Vandoorne - Sainz
Williams: SIR - Kubica
Renault: HUL - RIC
SFI: Stroll - Perez
STR: Lando Norris - Hartley
Haas: Leclerc - Magnussen
Sauber: Ocon - Giovenazzi
out:
GRO
ERI

3
Formule 1 forum / Re: Silly season f1 2018
« Gepost op: Gisteren om 18:53:50 »

4
Formule 1 forum / Re: Silly season f1 2018
« Gepost op: 09 augustus 2018 - 23:00:00 »
Mercedes: HAM - BOT
Ferrari: VET - Raikkonen
RBR: VER - gasly
McLaren: Alonso + Norris - Sainz  Alonso kan mmoi Indy 500 rijden en af en toe wat trainen voor WEC.
Williams: SIR - Kubica  Je kunt die gast toch niet langer aan het lijntje houden...
Renault: HUL - RIC
SFI: Stroll - Perez
STR: Vandoorne - Hartley
Haas: Leclerc - Magnussen
Sauber: Ocon - Giovenazzi
out:
GRO
ERI

5
Formule 1 forum / Re: Silly season f1 2018
« Gepost op: 07 augustus 2018 - 21:03:57 »
http://www.gppits.net/nieuws/stroll_koopt_force_india/

Één ding, heette de vader van Lance niet Lawrence Stroll?
:D yep!
edit: gewijzigd hoor. Ik had de papa van Jolyon en die van Lance even verwisseld :D

6
Formule 1 forum / Re: Silly season f1 2018
« Gepost op: 07 augustus 2018 - 20:27:00 »
Zal Williams dan straks ter ziele gaan? Is ook aardig wat nodig om dat op te lappen, als de miljoenen van Stroll in een ander putje verdwijnen.

Williams gaat nooit verloren. Daar is dat team veel te groot en te sterk voor. Frank is overigens nog niet dood, die stuurt de boel heus nog wel de goeie kant op. Dat kost een paar jaar maar dan staan ze weer bij de voorsten. Stroll of geen stroll. Mooie goal van de Hunt trouwens net :-)

8
Formule 1 forum / Re: Silly season f1 2018
« Gepost op: 07 augustus 2018 - 20:11:29 »
zojuist bevestigd: Stroll neemt FI over.

9
Formule 1 forum / Re: Silly season f1 2018
« Gepost op: 07 augustus 2018 - 16:52:07 »
Misschien vallen ze net minder uit omdat ze continu met verse onderdelen rondrijden. ;) Dat is nou net de "tactische overweging" die ze maken.

k heb er niet naar hoeven zoeken. Ik heb trouwens ook niks te bewijzen in deze, ik plaats alleen vraagtekens bij jouw theorie en onderbouwing. En in dit geval vind ik wel dat je mee moet nemen dat Renault en Red Bull bezig zijn met een vechtscheiding. Ik denk dat je beter naar de voorgaande bijna 4,5 jaar kunt kijken. Afgezien van begin 2014 kan ik me niet echt Red Bull specifieke problemen herinneren.

Verstappen viel in Hongarije uit met een kapotte MGU-K, waarvan Red Bull als enige Renault-team de oude versie gebruikt... omdat de nieuwe niet in hun chassis past (of in elk geval niet op een manier die hun zint).
Alonso heeft ook nog langere tijd de oude gebruikt, Red Bull gaat na de zomer ook gewoon de nieuwe inzetten. Het voordeel van de MGU-K zou m met name in een gewichtsbesparing van 2 kg zitten, iets waar RBR niet direct heel veel belang bij had. Ze kozen daarom de 'zekerheid' van de oude MGU-K, waarmee Max de GP van Oostenrijk won terwijl Hulkenberg met de nieuwe MGU-K uitviel met een motorprobleem. Hoe dan ook zullen dit dingen zijn die ze veel beter zullen kunnen finetunen met Honda, nu kan het voorkomen dat het fabrieksteam iets introduceert waar RBR nog ff niks mee kan.
We gaan steeds meer aan de gedachte wennen dat Honda zo'n slecht idee nog niet is voor Red Bull...

10
Formule 1 forum / Re: F1 Belgium Spa: Gold 1 2 of 3 voor slecht ter been
« Gepost op: 05 augustus 2018 - 10:49:45 »
Gold 3 is Eau Rouge. Alle Gold tickets zijn volgens de website van het circuit uitverkocht, maar je hebt wel kans dat er bij handelaren nog wat te vinden is.
https://www.spagrandprix.com/nl/

11
Formule 1 forum / Re: Silly season f1 2018
« Gepost op: 03 augustus 2018 - 16:54:40 »
Dat zou het ook zijn. En met Gasly kunnen ze van Verstappen hun kopman maken. MEt Sainz krijg je dan weer gezeur. Ik denk (inderdaad) Dat Sainz naar McLAren vertekt, Vandoorne naar STR met Hartley of een nieuw jong talent, Gasly naast Verstappen en bij WilliaGaat Giovenazzi Grosjean nioet veervangen dan zal hij wel naar Sauber gaan. Ik denk dat Ferrari nog een jaar doorgaat met Raikonnen, maar zo niet dan is dat ook opgelost. Force India wordt Ocon en Stroll als het allemaal doorgaat en wat Williams gaat doen, ja echt geen idee. Sirotkin zal wel blijven maar wie daar naast komt.....

12
Formule 1 forum / Re: De GP van Nederland
« Gepost op: 02 augustus 2018 - 21:48:15 »
absoluut.

13
Ik hoop dat Verstappen dat een beetje houdt, die grote bek, die ik doe het op mijn manier en het kan me niet schelen wat ze vinden attitude.

14
Ik ben begin jaren negentig opnieuw gaan kijken. Want nadat ik als klein jochie dit

zag groeide mijn aversie tegen motorsport. Toen dit gebeurde was ik 8 jaar. Misschien heb ik dit niet live gezien maar enkele jaren later in een voorbeschouwing, want ik herinner me dat ik met mijn vader in de woonkamer zat in een huis dat we in 1976 verbouwden, daarvoor was die woonkamer een open schuur. Maar het menselijk geheugen is uiterst onbetrouwbaar. Het kan zomaar zijn dat ik alle herinneringen van televisie (zoals die gigaspin die door een huis liep en maar bleef groeien tot ie de deuren niet meer door kon en dat gesticht met de vallende luiken voor de ramen) uit mijn jeugd automatisch in die setting plaats. Maar ergens tussen mijn 8ste en 11de jaar verloor ik de pret bij Formule 1. Door die brandende auto en de machteloze reddingspoging, die kapotte brandblusser, die rijder die wel wilde maar niet kon.


Maar ergens in 1993 zei een buurman hardnekkig tegen me, "het is echt leuk hoor en dodelijke ongelukken gebeuren eigenlijk niet meer". Tot dan had ik eigenlijk alleen af en toe een artikel in de krant gelezen en kreeg ik wel mee wie het WK won ieder jaar, maar dat was het wel. Nadat de genoemde buurman me zover had dat ik op een warme zomerdag Spa aanzette (om een paar minuten voor twee uiteraard) duurde het niet lang of ik was verslingerd. Die start! Senna knalde Schumacher en Alesi voorbij, Prost op kop. Die namen! Boutsen, Lehto, J.J.

Euhm, achteraf, dat je in één blik Prost, Senna, Alesi en Schumacher ziet rijden... Dat realiseer je je dan niet, maar nu zien we ze als helden.

Enfin, om even de vraag te beantwoorden die in dit topic centraal staat:

Favoriete rijder aller tijden: J.P. Montoya

Favoriete team: Jaguar. Om het merk, ik hou ontzettend veel van klassieke én moderne Jags. Om Jackie Stewart, maar die verkocht zijn team mét Paul, zijn zoon aan Ford. Bleef wel nog aan als adviseur.
Om de fantastische livery van die auto's.
Om Eddie Irvine.
Om alles eigenlijk, behalve de fokking resultaten dan...

Ja en de kleurrijkste figuur ooit... jeetje ja, da's Briatore natuurlijk, de genius achter alle intrige. De man die met zijn charme altijd ALTIJD overal mee weg komt.
Ongelofelijk.
Die man zit werkelijk in ieder verhaal dat niet helemaal jofel in elkaar zit. Maar als je dan een interview met hem ziet of leest, dan denk ik.. ja , jaja. Tsja. En dan schud ik wat met mijn hoofd en denk ik: wen er maar aan.

Het hoorde in die tijd natuurlijk ook wel een beetje bij de autosport. Dat zakelijke gerommel, dat mekaar wat miljoenen toeschuiven als het kon. Hier een voetbalclubje, daar een jacht van 30 miljoen. En met winst verpatsen natuurlijk. Ja! Briatore was een echte Verpatser :D

15
Wie is in jouw ogen de beste/leukste/indrukwekkenste/mooiste rijder ooit? Welk team was het waar je warm voor liep toen je begon formule 1 te volgen? Wie vind je de kleurrijkste persoon in Formule 1?

Pagina's: [1] 2 3 ... 161