Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - Nyoxios

#1
Banden? wat zijn dat?
#2
Citaat van: Jehoentelaar op 30 juni 2013 - 12:58:21
Is het gek om te denken dat Ricciardo het Vettel ook best moeilijk zou kunnen maken op pure snelheid? Niet dat ik denk dat hij à la Webber gaat muiten onder het Red Bull/Vettel-regime, maar hij is bij vlagen echt lekker bezig in die STR. En in een topauto hebben we hem nog niet gezien.

Nee, ik denk niet dat het zo gek is om te denken :) en ik ben met je eens dat Ricciardo misschien meer geschikt is als "2de coureur" dan Webber.

Het zal nog een verassing worden, zometeen komt Alguesuari bij RBR.
#3
Ik zou het wel tof vinden, Kimi bij RBR. althans, ik weet niet helemaal zeker of Kimi wel bij RBR past. In mijn mening is RBR best wel strak qua regels enzovoort, terwijl Kimi veel vrijer is. Doet wat hij wil, wanneer hij het wil. En zoals Boullier al gezegt had: "Kimi heeft bij ons de vrijheid die hij wil." of iets in die richting.

en over het vergelijken van coureurs, blijft lastig te zeggen. IMO denk ik dat Kimi best wel Vettel kan verslaan. Niet dat hij het zo "eventjes" doet. Want hoewel ik dan wel voor Alonso ben, je bent haast blind als je niet ziet wat voor talent Vettel is. Hopelijk stapt hij bij Ferrari in, als shock van het jaar 2016 :)

Dus kort samengevat: Alonso, Vettel en Kimi zijn in mijn mening vrij gelijk aan elkaar. Hoewel Alonso toch mijn favoriet blijft.

#4
Formule 1 forum / Re: Bahrein: Man van de Race
21 april 2013 - 16:28:51
Hoewel ik een echte Ferrari fan ben, heb ik deze keer toch voor Vettel gestemd, onhoudbaar vandaag. Valt niks van af te dingen!

ik baalde stevig van Alonso's vleugel probleem, maar heb toch genoten van zijn weg naar P8! verder vond ik Massa maar zwakjes..

#5
Formule 1 forum / Re: Cijfer voor de race: China
14 april 2013 - 13:10:14
Citaat van: Franky R. op 14 april 2013 - 12:25:46
Citaat van: Iceman2012 op 14 april 2013 - 12:09:53
Citaat van: Jeroen op 14 april 2013 - 11:37:04
Grappig is dat altijd, hoe mening zo verschillen. Ik vond het wel leuk, anderen niet. Terwijl ik me ook andersom wel eens verbaasde: waren er hier hoge cijfers, terwijl ik dacht: geen kloot aan.

Ieder zo zijn ding dus :) .
tja, was dit echt autoracen voor jouw gevoel??
We kunnen niet altijd een start a la Spa 2012 verwachten of een superspannende race. Mensen die zo tuk zijn op 'close racing' moeten dan maar NASCAR gaan kijken. Of als je wheelbanging wilt zien, dan kijk je straks om 1530 uur naar RTL7, naar de GP2-serie?... 8)


http://www.gppits.net/nieuws/kijktip_gp2_2013_op_rtl7/

dankje voor de tip Franky :D
#6
Formule 1 forum / Re: Senna crash Imola 1994
31 maart 2013 - 15:37:50
ik heb zelf nog even rondegezocht, en ik kwam iets heel bizars tegen, Tijdens een filmpje op Youtube word gespeculeerd over dat Senna zou zijn neergeschoten, nu vind ik dat wel heel ver gezocht. maar wat als? Er is maar 1 gek voor nodig..
#7
Formule 1 forum / Re: Senna crash Imola 1994
28 maart 2013 - 21:12:55
sorry als jullie dit te makkelijk vinden.

maar in die tijd was het echt racen, het gevaar lag altijd op de loer. en op die dag ging het vreselijk mis! in mijn ogen heeft hij zichzelf niet doodgereden, het was geen zelfmoord ofzo.

maar een ongeluk, ongelukken gebeuren en kan bij iedereen gebeuren! en vooral bij race sporten worden grenzen gezocht, en als er dan iets fout gaat, is het ook heel erg fout! ik zou niet kunnen zeggen: het is die monteur zijn schuld, want hij veranderde dit. of het was Senna zijn schuld omdat zijn te koud heeft laten worden. het is een samenloop van dingen die hebben geleid tot dit einde..
#8
Controversieel podium zo :P

Vettel heeft eigenlijk eerlijk gewonnen (ik had liever Alonso zien winnen vandaag), op het laatst rijd hij er voorbij en rijdt van Webber weg, dus hij was dus wel echt sneller.

als het verhaal klopt dat Vettel achter Webber moest blijven, snap ik dat Webber boos is. Maar Vettel toont wel de ballen om de overwinning te pakken!

dat brengt me gelijk naar Rosberg. Wat zonde dat hij er achter moest blijven. Stiekem hoopte ik dat hij hem in de laatste bocht er voorbij zou steken! Rosberg moest doen wat Vettel deed ---> Gewoon doen!

Wat een pechvogels bij Force India.. Rijden ze lekker, gaat het helemaal fout bij de pits. Ook pech voor Alonso. Ik juichte toen hij niet naar binnen ging, maar even later kon ik wel huilen :( Jammer.. maarja dat is nou eenmaal gokken..

Hamilton heeft vandaag goede punten gescoord bij mij, me laten lachen door even langs de jongens van McLaren te gaan, en toegeven tijdens het interview dat Rosberg daar had moeten staan! Dat is tenminste sportiviteit!

#9
Citaat van: Franky R. op 17 maart 2013 - 08:44:41
Citaat van: Nyoxios op 17 maart 2013 - 08:19:34
ik heb vandaag bij sport1 overwogen om een losse race te kopen, doet iemand dit hier ook? misschien dat iemand er ervaring meeheeft?
Nee, dan kun je IMHO beter een stream doen...

dat heb ik vandaag ook gedaan, het is dan wel geen HD kwaliteit, maar geen reclames en gratis! en ik kan toch alles volgen!

iemand suggereerde dit, en ik kwam op de site van Sport1 terecht. vandaar mijn vraag, ik denk dat ik het op streamen hou!
#10
wie anders dan Raikkonen?
#11
Ik vind die Lotus trouwens echt mooi! met wat meer rood!
#12
zonde van McLaren.. ik had hoge verwachtingen van Button en Perez..
#13
Sutil druipt nu helemaal af..
#14
Ik denk dat het Kimi word, Alonso heeft 8 ronden om 7.5 seconden goed te maken en er voorbij te gaan..
#15
ik heb vandaag bij sport1 overwogen om een losse race te kopen, doet iemand dit hier ook? misschien dat iemand er ervaring meeheeft?