Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - Jan Dijkstra

#1
Ik las op de officiele site van de Grand Prix van Belgie dat er op donderdag een 'pitwalk' plaatsvind. Je kunt hier aan deelnemen op vertoon van je toegangsbewijs, nou ja.. eigenlijk staat er op vertoon van je tribune kaart.

Heeft iemand hier ervaring mee, met dit soort evenementen? en moet ik het woord tribune kaart ook echt letterlijk nemen en heb je dus met een staanplaats hier geen toegang mee?

Wacht eerst hier even op antwoord, anders maar een mailtje wagen naar de organisatie..
#2
CitaatDat o.mol  zn baantje nog steeds heeft zegt wel hoe serieus de sport genomen wordt bij de omroepen,,niet dus..                  Trouwens,,,Allard Kalf heeft ECHT verstand van de sport dus een opvolger geen probleem

Onder welke steen heb jij de laatste jaren gezeten?? Kalff verstand van de sport.. Wat een drama is dat zeg!!

Blijf mooi bij RTL, Tuurlijk maakt olav mol wel eens een foutje, maar ga maar eens op zijn stoeltje zitten.. ben benieuwd of menig van ons het foutloos zou kunnen doen!!

De commercialbreaks zijn idd wel heel irritant, dan over naar de belgen!!

Mocht Kalff het ooit overnemen van Olav mol, ga ik ook verhuizen naar de BBC of belgie!!
#3
Weet iemand wanneer je voor deze korting in aanmerking komt en of deze ook voor nederlandse bezoekers geldt..

Heb nu een aantal site's vergeleken, waaronder de site waar ik elk jaar mijn tickets koop, maar nergens zie ik kortingen waar jullie het over hebben, of is er maar één aanbieder die deze kortingen hanteert??

Ik hoor graag van jullie!!

Alvast bedankt!
#4
Misschien is deze vraag al eerder gesteld, dan sorry hiervoor en graag een verwijzing naar de juiste topic..

Maar wie weet waar dit jaar online, en het liefst gratis natuurlijk, de vrije trainingen te zien zijn. Had vorig jaar wel eentje, maar weet niet meer welke dat was.

Ik hoor het graag!!
#5
Sorry hoor..

Dacht dat dit een forum was voor alle vragen en opmerkingen omtrent de Formule 1, heb het dan verkeerd begrepen denk ik..

Zal er om denken in de toekomst..
#6
Sorry, wist niet dat het om een prijs ging voor de Britse coureurs.. :-[

Dan ist idd wel wat merkwaardig ja..
#7
Werd er vandaag en de rest van de week niet getest in Jerez?!?

Het is dan wel angstvallig stil..

Of heb ik iets verkeerds gelezen?
#8
En terecht!!!

Nee, grapje!!

Coureur van het jaar zou ik em ook niet willen noemen, tuurlijk, hij is een hele goeie coureur, hij is wereldkampioen, en da's het hoogst haalbare, maar om nou te zeggen dat ie FAN-TASTISCH was dit seizoen.. Hmmm..

Ik hou er maar weer mee op, anders hebben we straks weer 80 pagina's aan reacties en een discussie die al honderd keer is gevoerd..

maar z'n straf in Belgie was wel terecht! :-[ :-[ :-X

#9
Even een vraagje..

Lewis Hamilton start volgend jaar met de nummer één op de auto, maar dan ben ik het even kwijt, sorry. Is het dan Kovolainen met nummer twee, of is dit massa?

Wie heeft een overzichtje wie met welk nummer rijdt volgend jaar??

Thanx alvast!!
#10
Autoprogramma's zoals 'wheels on 7' of rtl autowereld doet ie  inderdaad heel leuk, Dat kan ie wel, maar in de studio voor de formule 1 hoort ie naar mijn eigen  mening niet thuis. Zoals gezegd, gelukkig hebben we tijdens de wedstrijd een goed commentaar, vergeleken met de belgen, ik ben blij met Olav.

Maar ik vond het commentaar van Allard kalff tijdens de A1 GP bijvoorbeeld ook niet geweldig. Als pitreporter is ie goed, nieuwe auto's beoordelen kan ie goed, dus ik zou zeggen, schoenmaker, blijf bij uw leest.

Begrijp mij goed.. Dit blijft mijn bescheiden mening!!
#11
Dat die hyves een beetje kinderachtig is, snap ik zelf ook wel, was meer een geintje..

sorry hoor!!

Vind het alleen vreemd dat als er speciaal een topic voor aangemaakt word over het optreden van Kalff, zijn er dus een boel mensen die em liever kwijt dan rijk zijn in de studio. En dan heb ik het nog niet eens over de mensen die niet op dit forum zitten..

Misschien draaf ik wat door hoor, maar na het commentaar van de afgelopen race, hij kan het weer niet laten massa nog even een trap na te geven, ben ik er alweer ziek van.

RTL zal idd een aantal handtekeningen van 13 jarigen ;) niet serieus nemen.

Maar ik denk wel dat als er een groep volwassen!!! mensen iets richting rtl zal sturen, zij dit niet naast zich neer KUNNEN leggen.
#12
Voor wie op hyves zit en het leuk vind...

http://fuckallard.hyves.nl/

En misschien een handtekeninglijst opsturen naar rtl?!?

Ik ben zo langzamerhand echt helemaal klaar met die man!!!!
#13
Formule 1 forum / Re: Jouw Favoriete coureur
19 oktober 2008 - 22:50:54
V.w.b. de coureur ga ik voor Felipe Massa.. Vind em erg sterk dit seizoen en buiten dat, het is een grappig kereltje, aardig en normaal. Als ik m'n voorkeur uit zou moeten spreken voor een team, zou het denk ik geen Ferrari zijn maar Renault. Goed, degelijk team en gaat het zeker volgend seizoen weer helemaal maken.

Even over die foto va de Audi F1.. Ben zeer benieuwd of dit een shopper is, of the real thing.. Dan zou mijn voorkeur van team wel eens heel snel kunnen veranderen.

Ik zeg, Audi met Alonso en Bourdais.. Die hebben nog niks voor volgens jaar toch? Leuk duo.. En in de Audi een dikke V8 Diesel TDI!!!!

Kat in't bakkie!!
#14
Ik heb onderstaande in een e-mail naar RTL Nederland gestuurd..

Weetniet of het helpt, maar moest me toch van het hart.. >:( >:(

Geachte heer, mevrouw

Na het hele seizoen te hebben gekeken naar de formule 1 uitzendingen van rtlgp wil ik toch wat kwijt.

De analisten die bij Marcel Meijer aan tafel zitten zijn in mijn ogen totaal niet objectief te noemen. Met name heb ik het hier over Dhr. Kalff. Als ik, en waarschijnlijk veel anderen, naar de uitzending zit te kijken, komt het elke keer weer voor dat hij zijn persoonlijke voorkeur niet onder stoelen of banken duwt. Ik begrijp dat hij betaald wordt om zijn mening over een race te vertellen, maar op deze manier schopt hij veel mensen elke keer weer tegen het zere been.

Ik heb met opzet een tijdje gewacht met dit mailtje in de hoop dat het zou veranderen, maar na het commentaar van zondag, was voor mij de maat vol. Ik ben nu op het punt belandt dat ik de voorbeschouwingen niet meer zie, maar alleen de race zelf met het zeer proffesionele commentaar van Olav Mol, die ik overigens geweldig vind.

Ik hoop dat hier wat mee gedaan kan worden, ik heb het in elk geval kenbaar gemaakt.

Vriendelijke Groeten,


Dit was overigens na de race van Singapore..
#15
Formule 1 forum / Re: Wie wordt wereldkampioen?
25 augustus 2008 - 09:29:12
Ik hoop Massa, en ik stiekum denk ik het ook steeds meer. Ik hoop alleen dat het in zijn thuisrace beslist moet worden.. dat zou echt gaaf zijn.

Ik denk toch sowieso dat het tussen hamilton en massa gaat, aangezien kimi nergens is de laatste paar races..