Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - Magic Senna

#1
Andere Onderwerpen / SENNA is geboren....
06 juni 2009 - 10:40:18
Ik weet dat ik hier al een hele tijd niet meer post, maar ik kom hier nog regelmatig lezen  :) En ik weet dat ik met dit nieuws SENNAfans een plezier doe.

Dus wil ik jullie met grote blijdschap in het hart en zo fier als ne gieter, het blijde nieuws brengen dat ik voor de 3de keer papa ben geworden van een prachtige zoon.

Hij is geboren op donderdagmorgen om 01.22u, woog 2.850 gram en was 51 cm.

Als eerbetoon aan Ayrton Senna hebben wij ons zoontje SENNA genoemd, zodat zijn magistrale naam blijft voortleven in onze zoon   :)

Voor mooie fotokes en een mooi blogbericht kunnen jullie op mijn netlog terecht  Vergeet aub niks achter te laten als je langskomt ;-)

http://nl.netlog.com/De_Senna/

Dat ik momenteel de gelukkigste man op deze planeet ben moet ik jullie niet vertellen zeker   :)


#2
Citaat van: McLaren_über_alles op 01 mei 2008 - 15:09:11
In Memoriam - Ayrton Senna

1 Mei 1994,  misschien wel de meest tragische dag in de Formule 1...
Inderdaad de meest tragische dag in de F1 en ook de dag dat de F1 is gestorven voor mij, 14 jaar later zit hij nog steeds in mijn hart en dat zal ook altijd zo blijven.

Senna para sempre no meu coração
#3
Formule 1 forum / Re: Mad Max?
07 april 2008 - 01:07:21
Mosley moet gewoon aftreden, zijn positie is onhoudbaar. De enigsten die niet willen dat ie aftreedt is zijn vriendje Eclestone en hijzelf.Dat hij zegt dat dit niets te maken heeft met zijn werk en tot zijn priveleven behoort kan goed zijn, maar hoe kan hij deze hoge positie nog bekleden zonder uitgelachen te worden en enig respect af te dwingen.

Bye, Bye Max ;)

One down, and one to go.
#4
Formule 1 forum / Re: F1 miniatuur auto winkels
17 februari 2008 - 18:34:55
Als ik er ééntje koop is het altijd via ebay, de gemakkelijkste en goedkoopste oplossing.
#5
Andere Onderwerpen / Re: naar de cinema
17 februari 2008 - 18:29:41
Mij zullen ze er niet zien, liever thuis lekker genieten  :)
#6
Citaat van: Ferrari 2007 op 17 augustus 2007 - 21:00:34

QPR?!? Welk team mag dat wezen, of is het een persoon? Ik dacht ff dat er iets mis was met men geheugen, maar ik kn momenteel geen enkel F1 team met zo'n initialen. Kan je je ff nader verklaren?
QPR staat voor Queens Park Rangers, Flavio Briatore is in onderhandeling om de club over te nemen en de deal zou zo goed als rond zijn  ;)
#7
Formule 1 forum / Re: Beste F1 rijder aller tijden.
15 augustus 2007 - 14:04:29
Citaat van: SaffierFM op 15 augustus 2007 - 13:23:24
het is niet omdat hij dood is, dat het een goeie is, zoals wel vaak het geval is. Ik geloof nooit dat hij 7 titels zou behaald hebben

Het feit dat Senna dood is, heeft niks te maken met het feit dat hij nu als goed beschouwd word, dat was hij voor zijn dood ook al. Ik wil zeker niet zeggen dat Schumacher moest onderdoen voor Senna, maar als Senna was blijven leven en nog enkele jaren in de F1 had actief geweest, dan had Schumacher zeker nooit geen 7 titels gewonnen.
#8
Formule 1 forum / Re: Wie wordt wereldkampioen?
15 augustus 2007 - 13:46:13
Ik zet mijn geld op Hamilton om wereldkampioen te worden, als hij zo constant blijft rijden is de titel voor hem.
#9
Formule 1 forum / Re: Beste F1 rijder aller tijden.
15 augustus 2007 - 12:44:03
Voor mij is en blijft Senna de beste, maar dat is een persoonlijke keuze natuurlijk. Wie echt ooit de beste is geweest zal altijd een open vraag blijven, want dat kan je niet beoordelen op het aantal wereldtitels of records.
#10
Citaat van: Jasper op 08 augustus 2007 - 21:22:54Magic Senna is alive! Lang geleden dat we je nog gezien hebben hier. Krijg jij ook een déjà-vu bij dit alles?
Magic Senna is inderdaad nog alive and kicking Jasper.
Ik heb al enkele jaren geen F1 meer gevolgd wegens te saai, maar vooral voor de belachelijke regeltjes die de teams krijgen opgelegd door Bernie. De F1 is spijtig genoeg niet meer wat hij geweest is, misschien dat het ooit nog veranderd als dictator Ecclestone verdwijnt.Dit jaar heb ik enkele races proberen te bekijken, en het duel Alonso vs Hamilton vind ik wel intregerend maar voor de rest blijft de F1 wel saai tegenover de Moto gp. Laat ons hopen dat Alonso en Hamilton teamates blijven dan is er toch nog een beetje spanning  ;)
#11
Heel deze situatie doet me denken aan de periode van Senna en Prost  bij McLaren, Ron Dennis zal waarschijnlijk ook denken dat hij een déjà vu heeft. Volgens mij gaan we het dit seizoen nog wel te zien krijgen dat ze elkaar van de baan rammen, zoals Senna en Prost om de wereldtitel binnen te halen. Dat Alonso volgend jaar niet meer voor McLaren rijdt is volgens mij een al uitgemaakte zaak, Ron Dennis zal zeker Hamilton steunen. Alonso keert volgens mij terug naar Renault, naar Ferrari zal Alonso zeker niet trekken want dan halen ze zich ook een hoop misère op hun kop zoals Ron Dennis heeft gedaan, Alonso en Räikkönen in één team dat komt helemaal niet goed.
Wat ik echt zou willen weten is of Alonso uit zichzelf is blijven staan of orders heeft gekregen, maar dat is iets wat alleen hij en het team weten en wij nooit zullen weten.
#12
Dank U voor de moeite Ramses en Phil69  ;)

En ja Jasper ik leef nog hoor, al heeft dat niet veel gescheeld.
#13
Formule 1 forum / Jordan EJ14 Senna tribute foto
30 maart 2005 - 02:56:48
Ik was gisteren wat aan het surfen en kwam een tekening tegen van een Jordan EJ14 met een afbeelding van Ayrton Senna op. Hij zou vorig jaar op Imola gereden hebben, ter ere van Senna. Omdat ik niet meer naar F1 kijk, heb ik dit volledig gemist natuurlijk. Ik vroeg me af of één van jullie hier daar misschien nog een foto of dergelijke van heeft, of weet waar ik die kan vinden, want ik heb reeds gezocht maar niks van gevonden.

#14
Bedankt, alhoewel het effe geleden is dat ik hier nog ben geweest, zijn er toch die mij nog niet vergeten zijn  :D
#15
Autoforum / Suzuki GSX-R1000K3
22 juli 2003 - 20:30:03
Citaat van: Jasper

Ennuh, als je die 325 km/u rijdt, krijg je van mij nog zo'n moto. ;) ;) ;) :lol: ;) ;) ;)
Oke, Jasper wanneer mag ik komen halen :wink: Ik heb hem volledig opengedraaid en blijven doorgaan, de teller gaat maar tot 299km/u maar ik ben daar ver over gegaan :twisted: Er komt wel een serieuze vibratie op die voorkant zeg tegen die snelheid :lol: