Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - F1Cast

#1
Formule 1 forum / Re: Grootste mislukkingen!
04 januari 2008 - 22:04:40
Ik heb me enorm gestoord aan het watjes gedrag van de coureurs. Ze verdienen (althans, ze krijgen het) miljoenen per jaar, rijden in de hoogste klasse van de sport, daar waar de mannen van de jongens worden onderscheiden, en dan klagen ze als het regent. Ok, het was geen pisbuitje, maar toch, kom op zeg. Dat hoort bij je werk. Hoe vaak hebben we dat in het verleden al niet gehad, wie herinnert zich nog japan, waar mansel en alesi zij aan zij door 180R gingen in de zeikende regen.

Rijkeluis gedrag noem ik dat. Denken dat de wereld om hun draait. Dat klopt ook, namelijk dat ze moeten racen, en degene met de grootste ballen, die wint. Dat is al jaren zo. Voor watjes is geen plek in de F1! Dan gaan ze maar lekker een kartschooltje openen ofzo. Maar ja, dan zijn die miljoenen er ook niet. Je krijgt ze niet cadeau. Niet als gemiddelde f1kijker, en zeker niet als f1 coureur! Je moet er wel wat voor doen. En anders staan ze in de rij om je plekje in te nemen! Soms vergeten ze denk ik dat er maar plek is voor 22 coureurs. 22 van duizenden gewillige coureurs. Echt, watjes gedrag. Ik wind me nu weer op merk ik! pfff :D
#2
Formule 1 forum / Re: Grootste mislukkingen!
03 januari 2008 - 17:20:24
Wat dacht je van Toyota in het algemeen? het grootste budget, en nog geen deuk in een pakje boter kunnen rijden. Niets bereikt in al die jaren. Een redelijke mislukking lijkt me ;)
#3
Formule 1 forum / Re: hoogtepunten 2007
30 december 2007 - 17:38:56
Citaat van: Jasper op 29 december 2007 - 18:43:41
Ja, Stepneygate was een echt hoogtepunt voor de F1! ::)
Het was zeker een hoogtepunt. Sinds wanneer heeft de F1 zo in de publiciteit gestaan? Goed, het was geen hoogtepunt voor McLaren, maar de hele wereld heeft gesmuld van de Ferarri vs McLaren soap. Ga maar eens na hoeveel er is geschreven over de hele affaire. De formule 1 was ineens weer hot news.  ;)
#4
Formule 1 forum / Re: Alonso naar renault
29 december 2007 - 18:36:53
ik ben wel benieuwd of Alonso nu echt verschil maakt, en hoe Renault het volgend jaar doet. Als ze weer vooraan meerijden, is zijn invloed wellicht toch wat onderschat geweest. Maar moet het eerst zien. Ik denk zelf dat Renault volgend jaar weer vooraan meerijdt. Denk zelf dat Renault volgend jaar NIET weer vooraan meerijdt (hoe belangrijk is het om de juiste woorden NIET te vergeten... ;))
#5
Formule 1 forum / Re: hoogtepunten 2007
29 december 2007 - 18:34:01
2007 was een en al hoogte punt: (in random order)
- Renault was nergens na twee wereldkampioenschappen[/li][/list]
- Stepneygate en McLaren die ALLE punten verliest
- de strijd tussen de McLaren coureurs
- de wederopstanding van Kimi
- Albers' hoogtepunt met tankslang (heeft ie van Alesi geleerd in de DTM)
- Spyker, een Nederlands team in de F1, helaas maar voor een jaar
- BMW in aantocht
- het laatste jaar van Ralf Schumacher (lol)
- Toro Rosso heeft het Minardi syndroom los kunnen laten
- David Coulthard helaas niet
- Ferrari is kampioen ZONDER Michael Schumacher

Helaas zijn er ook wat dieptepunten:
- Reclames wennen niet, ook niet met PiP
- Alle kwalificaties, blijven totaal oninteressant om anderhalf uur aan te besteden

mee eens?
#6
Bij McLaren is het al jaren zo dat er geen voorkeursrijders zijn, de rijders bepalen het zelf. Hakkinen / Coulthard, Hamilton / Alonso, en dus zal het volgend jaar wel blijken wie het beste resultaat neer zet. Ikzelf denk dat Heiki snel is, maar hij heeft wel het nadeel dat hij een jaartje achter loopt bij Hamilton binnen het team. Die kent de mensen, de manier van werken, de auto, de techniek enzovoorts. Dat heeft wellicht wat races voordeel.

Het gaat wel een interessant seizoen worden voor die twee!
#7
Formule 1 forum / Re: Ralf Schumacher: The End?
29 december 2007 - 18:15:58
Ben het helemaal eens met Meatball. Hij heeft zijn kans gehad, en niet kunnen laten zien wat hij wellicht gehoopt had. Tijd voor jong bloed, bedankt en tot ziens. DTM misschien?
#8
Ik kijk eigenlijk sinds dat Jos Verstappen bij Benetton begon, 1994 dus. Sindsdien vrijwel geen race gemist.

Hoogtepunt: Spa 1995, Schumacher en Hill beginnen in het achterveld en worden 1 en 2.

Dieptepunt: Imola 94.