Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Topics - Magic Senna

#1
Andere Onderwerpen / SENNA is geboren....
06 juni 2009 - 10:40:18
Ik weet dat ik hier al een hele tijd niet meer post, maar ik kom hier nog regelmatig lezen  :) En ik weet dat ik met dit nieuws SENNAfans een plezier doe.

Dus wil ik jullie met grote blijdschap in het hart en zo fier als ne gieter, het blijde nieuws brengen dat ik voor de 3de keer papa ben geworden van een prachtige zoon.

Hij is geboren op donderdagmorgen om 01.22u, woog 2.850 gram en was 51 cm.

Als eerbetoon aan Ayrton Senna hebben wij ons zoontje SENNA genoemd, zodat zijn magistrale naam blijft voortleven in onze zoon   :)

Voor mooie fotokes en een mooi blogbericht kunnen jullie op mijn netlog terecht  Vergeet aub niks achter te laten als je langskomt ;-)

http://nl.netlog.com/De_Senna/

Dat ik momenteel de gelukkigste man op deze planeet ben moet ik jullie niet vertellen zeker   :)


#2
Formule 1 forum / Jordan EJ14 Senna tribute foto
30 maart 2005 - 02:56:48
Ik was gisteren wat aan het surfen en kwam een tekening tegen van een Jordan EJ14 met een afbeelding van Ayrton Senna op. Hij zou vorig jaar op Imola gereden hebben, ter ere van Senna. Omdat ik niet meer naar F1 kijk, heb ik dit volledig gemist natuurlijk. Ik vroeg me af of één van jullie hier daar misschien nog een foto of dergelijke van heeft, of weet waar ik die kan vinden, want ik heb reeds gezocht maar niks van gevonden.

#3
Autoforum / Suzuki GSX-R1000K3
04 april 2003 - 20:03:16
Dit is hem dan, de allersnelste supersport machine die er momenteel bestaat op deze planeet, de Suzuki GSX-R1000.Normaal staat hij één dezer dagen voor het eerst in de winkel en dan zal ik beslissen of ik hem al dan niet koop.Ik ben serieus aan het twijfelen tussen deze, een Fireblade of een R1.Als ik moet kiezen voor schoonheid kies ik de R1, als ik voor duurzaamheid kies is het een Fireblade en als ik voor snelheid kies word het deze.Ik weet het niet meer eerlijk gezegd :roll: Ik weet wel dat deze kleurstellingen zijn gemaakt door Stevie Wonder :lol:
Specs:
Motortype:  4-takt, vloeistofgekoeld, DOHC, viercilinder in lijn
Cilinderinhoud:  988 cm3
Boring x Slag:  73,0 mm x 59,0 mm
Aantal kleppen per cilinder:  4
Maximum vermogen:  120,6 kW (164 pk)/10.800 t.p.m.
Maximum koppel:  110,7 Nm/8.400 t.p.m.
Brandstoftoevoer:  Injectie
Startsysteem:  Elektrisch
Transmissie:  6 versnellingen (Gaat in 5de al 295km/u)
Drooggewicht:  168 kg  
Remmen voor/achter:  Dubbele 300 mm schijven voor en 220 mm schijf achter
Banden voor/achter:  120/70 ZR17 / 190/50 ZR17
Voorwielophanging: Upside-down telescopische voorvork, schroefveren, veervoorspanning volledig instelbaar, in- en uitgaande demping volledig instelbaar
Achterwielophanging: Swingarm, oliegevulde schokdemper, schroefveer, veervoorspanning volledig instelbaar, in- en uitgaande demping volledig instelbaar
Topsnelheid 299 km/u op de teller, maar gaat echt 325km/u  
Gewicht: 168 kg
Kleuren: zwart/brons, zilver en blauw/wit









#4
Nu we zelf ons eigenste Franchorchamps hebben verloren door die belachelijke en hypocriete tabakswet ziet het er ineens voor de rest van Europa ook niet goed meer uit.
Nadat de FIA eerst had beslist om vanaf 2006 geen tabakssponsoring meer toe te laten in de F1 willen ze nu op deze beslissing terugkomen omdat ze inzien dat dit het einde van de F1 zou kunnen betekenen.
Ze willen nu gaan uitwijken naar andere werelddelen waar tabaksreclame nog wel mag en Europese F1 fans zullen uiteindelijk alleen nog op tv hun favoriete sport kunnen zien in de toekomst.
Wat vinden jullie daarvan,moet de FIA de teams verplichten zonder tabakssponsors voort te werken(wat praktisch onmogelijk is) of moet de FIA gewoon de tabakswet negeren en uitwijken naar andere continenten.
Voor mij is de keuze duidelijk en onvermijdelijk,ze moeten en kunnen niet anders dan Europa links te laten liggen en uitwijken om de F1 te laten overleven in zijn huidige vorm.