Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Topics - janke

#1
Autoforum / Autonieuws
03 juni 2015 - 21:17:48
Fiat Chrysler stelt veel nieuwe modellen uit"

door redactie Autovisie
AMSTERDAM -
Fiat Chrysler Automobiles wijkt af van de eerder ingevulde introductiekalender. Tal van modellen zijn door het autoconcern met enkele maanden tot een jaar uitgesteld. Dat schrijft persbureau Reuters op basis van verschillende bronnen binnen het autobedrijf en toeleveranciers.

Het persbureau schrijft dat het ongewoonlijk hoge aantal vertragingen in de productontwikkeling de kosten beperkt nu de autobouwer op zoek is naar een partner. De autofabrikant gaf eerder aan graag samen te werken of zelfs te fuseren met een concollega. ;D ;D

Mijn reactie,

Die Marchionne moeten ze een schop onder zijn hol geven. Die vent heeft alleen maar shit gebouwd sinds hij ceo is van FIAT en het latere FCA. FIAT (buiten de 500) stelt ook niks meer voor. Alfa, daar zal ik het verder maar niet over hebben. Lancia, op sterven na dood. Zijn toch niet de eerste de beste automobiel merken. En dan heeft hij het erover dat voor 2018 twee grote automobielmerken gaan fuseren. Dat zal zijn speeltje niet zijn. Daar heeft niemand belangstelling voor. De naam GM wordt genoemd. Ja twee drama's gaan fuseren. Komt goed, als dat waar zou zijn. Nee niet echt.

#2
Andere Autosport / 12h Sebring 2015.
21 maart 2015 - 07:29:07
                                                               

Jeroen en Sebastiaan Bleekemolen en B Keating starten vanmiddag 15.40 CET van pole in de 12h van Sebring in de GTD klasse.



Overall pole (P klasse) staat de Ligier-Judd/BMW van het Krohn Racing Team. Pole neergezet door Oliver Pla.


#3
Andere Autosport / DTM 2015
30 januari 2015 - 22:04:11
Mercedes AMG heeft de rijders line up rond voor 2015.

ART Grand Prix: Dit Franse team komt met nieuwkomer Gary Paffett op de grid. De Oostenrijker (F3)Lucas Auer wordt tweede rijder.
HWA AG1:Paul di Resta en Robert Wickens 
HWA AG2:Christian Vietoris en Pascal Wehrlein 
Mücke Motorsport:Daniel Juncadella en Maximilian Götz.

Götz is de vervanger van Petrov. Die viel mij zwaar tegen vorig jaar. Maarja dat waren Tomczyk, Spengler en bijv. Paffett ook voor mij.
#4
Andere Onderwerpen / Miguel is jarig.
28 januari 2015 - 15:47:56
Gefeliciteerd en maak er een gezellige dag/avond van.
#5
Andere Autosport / Endurance Topic 2014 (WEC)
09 januari 2014 - 22:01:20
Dit weekend is er naast de Dakar Rally ook de 24h van Dubai. Vorig jaar gewonnen door Jeroen Bleekemolen en zijn teammates met een Black Falcon Mercedes SLS. Voor de ene niet interessant. Voor mij wel. Dit jaar een gevecht tussen oa Chevrolet, Mercedes en Porsche.

#6
Andere Autosport / DTM 2014
07 december 2013 - 19:19:36
De race-kalender voor 2014 is bekend. Zoals al wel duidelijk was zijn Brands Hatch en Zandvoort verdwenen. China en Hongarije zijn toegevoegd. Bij BMW zijn Werner en Priaulx vervangen door Red Bull protegé Felix da Costa en de Belg Maxime Martin (zoon van een groot Belgisch tourenwagen coureur).


04. Mai
Hockenheimring Baden-Württemberg (D)
18. Mai
Metropolis Motorsport Arena Oschersleben (D)
01. Juni
Hungaroring Budapest (UNG)
29. Juni
Norisring (D)
13. Juli
Moskau Raceway (RUS)
03. August
Red Bull Ring Spielberg (A)
17. August
Nürburgring (D)
14. September
Lausitzring (D) *
28. September
Guangzhou (CHN)
19. Oktober
Hockenheimring Baden-Württemberg (D)
#7
Andere Autosport / DTM 2013
01 februari 2013 - 18:19:24
Niet alleen in de F1 maar ook in de DTM valt de puzzel een beetje in elkaar wat de drivers line up aangaat. Jamie Green verkast van Mercedes/AMG naar Audi Sport. Matthias Wittmann en Timo Glock zijn bij BMW bevestigd voor 2013. BMW verschijnt in het seizoen 2013 met acht wagens. Bij Audi is er nog één plek vrij. Bij Mercedes idem dito. Want het is wel zeker dat Mercedes dit jaar maar met zes wagens op de grid verschijnt. De Nederlander Robin Frijns heeft er voor getest, maar hoort tot nu toe niets van het Mercedes team. Is ook wel logisch als Kubica voor een test op het circuit van Valencia werd uitgenodigd. Daar waren de eerste DTM testdagen waar ook Timo Glock voor BMW instapte na dat bekend werd dat Marussia F1 en Glock uit elkaar gingen.

Kubica spreekt van een zeer succesvolle test,





Er zijn wat datums aangepast (Norisring en Zandvoort). De races starten in 2013 om 13.30 en niet meer om 14.40. Gelukkig kunnen we dit allemaal op het ARD incl. de qualifying op zaterdag weer meemaken. Of RTL7 ook uitzend is mij vooralsnog onbekend.

Datums DTM 2013:


5th May   Hockenheimring Baden-Württemberg (D)
19th May   Brands Hatch (GB)
2nd June   Red Bull Ring Spielberg (A)
16th June   Lausitzring (D)
14th July   Norisring (D)
4th August   Moscow Raceway (RUS)
18th August   Nürburgring (D)
15th September   Motorsport Arena Oschersleben (D)
29th September   Circuit Park Zandvoort (NL)
20th October   Hockenheimring Baden-Württemberg (D)

Voorlopige line up drivers,

Audi,

Green, Albuquerque, Mortara, Scheider, Ekström, Tambay, Rockenfeller.

BMW,

Spengler, Glock, Wittmann, Werner, Hand, Priaulx, Tomczyk en Farfus. Teams compleet.

Mercedes,

Paffett, R Schumacher, Vietoris, Wickens en Mehri.

Mercedes heeft een nieuwe sponsor voor 2013 erbij gevonden nl het Euronics. Livery zal blauw/geel zijn.

Bij nieuwe ontwikkelingen zal ik posten en probeer alle races te verslaan zo goed mogelijk. Elke aanvulling van mede forummers is natuurlijk welkom. ;)
#8
Andere Autosport / Rolex-24h van Daytona 2012.
28 januari 2012 - 13:42:23
Jeroen Bleekemolen gaat vandaag van start in de 50ste Rolex-24h van Daytona. Hij rijdt voor het TRG Team (The Racers Group) met een Porsche 997-RSR samen met Marc Goossens, Spencer Pumpelly, Steve Bertheau en Porsche fabrieksrijder Wolf Henzler. Ze hebben wel degelijk een goede kans op de overwinning.

[verwijderd door de beheerder]
#9
Andere Autosport / DTM 2012
11 november 2011 - 12:10:29
DTM in 2012 weer naar Zandvoort

De prominente autosportklasse telt volgend seizoen tien races en wordt op het oog een stuk interessanter met de komst van een derde constructeur, namelijk BMW. Mercedes en Audi zijn de vaste waarden in de DTM. De Nederlander Renger van der Zande maakt afgelopen seizoen zijn debuut bij Mercedes.
Zandvoort is op de kalender de zevende race. De wedstrijddatum is 26 augustus. De DTM opent op 29 april traditioneel op circuit Hockenheim.

@
Goed nieuws. We zijn zeker van de partij. Benieuwd wat BMW er van gaat maken. Ze strijden niet tegen de 1ste de beste teams natuurlijk. Maar tourwagens bouwen is BMW altijd goed in geweest, waarom nu dan niet?
#10
Andere Onderwerpen / Gefeliciteerd Doefie
22 december 2009 - 07:58:39
Gefeliciteerd Doefie, geluk en gezondheid. En alvast een goed 2010.
#11
Ik weet niet waar ik dit anders neer moet zetten, maar de laatste tijd wordt het forum bestookt met nieuwe members, die geen goede bedoelingen hebben op deze site. Porno enz. Dit is natuurlijk niet gewenst op F1Pits. Vooral voor de jongeren hier. Ik heb Jeroen gemaild, maar ik denk dat we hier met z'n allen op moeten letten. Vandaag weer enkele van die figuren die zich hebben aangemeld. Kijk naar hun profiel. Dit ter info.
#12
Formule 1 forum / Dino Toso overleden
13 augustus 2008 - 17:29:31
Uit  F1 Journaal:

Dino Toso verliest strijd tegen kanker   

De Italiaan Dino Toso is vandaag overleden. Het voormalige hoofd van de aerodynamica afdeling van Renault F1 leed al een hele tijd aan longkanker en stierf op 39-jarige leeftijd.

Toso werd ziek in 2004 en verliet eerder dit jaar zijn positie binnen Renault waar hij werkte sinds 2000.

"Zijn bijdrage aan het team, zowel door z'n resultaten als door z'n moed tijdens de ziekte is hij een inspiratie voor ons allen. We zullen hem enorm missen en onze gedachte zijn bij het hele team en zijn familie," aldus een persmededeling van Renault.

Er zijn zoveel (jonge) mensen die de strijd tegen de ziekte verliezen. Ik las dit net op een andere site. Jammer. RIP.
#13
Andere Autosport / le mans 2007
26 januari 2007 - 16:34:08

Racing for Holland gaat weer naar Le Mans ,auto Dome/Judd.
Rijders : Jan Lammers
               David Hart
               Jeroen Bleekemolen.
Data 16 - 17 juni.