Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Robbert65

Pagina's: [1] 2 3 ... 173
1
Formule 1 forum / Re: F1|2018 |Autodromo Josť Carlos Pace|BraziliŽ
« Gepost op: 12 november 2018 - 18:38:22 »
Sinds Monaco is hij al met een enorme geestelijke groei bezig. Er zijn voor mij geen signalen waaruit zou blijken dat het eind van die groei bereikt is.
Verstappen is een waanzinnig getalenteerde en smaakmakende coureur, maar het gaat nog steeds mis als hij wordt ingehaald. Maakt niet uit door wie. Reken maar terug, bijna alle incidenten waar Verstappen bij betrokken was is als hij wordt ingehaald (of net ingehaald is, zie China). Inhalen kan hij als de beste, maar ingehaald worden is zijn achilleshiel.
Ja. Lachen toch? Hij denkt alleen in termen van winnen. En die scherpe randjes van Verstappen slijten snel vind ik. Dus deze komt ook wel, al zal het langer duren denk ik. Want de meeste rijders houden daar inmiddels rekening mee. Ik herinner me Lewis Hamilton: 'Can't pass this guy'. Ik herinner me de GP van Spanje in 2016: RšikkŲnen tweede achter Verstappen in de auto van Danill Kvyat, sneller, maar kwam er niet langs.

Overigens, doe je ogen dicht, vergeet je Oranje sporthart, doe net of je AustraliŽr bent of zo en denk Max Verstappen weg uit de huidige Formule 1. Hoe leuk vind je die Formule 1? Waar heb je het over op dit forum? Waar lig je in de vroege uurtjes aan te denken? Formule 1 is voor een deel nu al onlosmakelijk verbonden met (alle incidenten en gedoe rondom) Max Verstappen. Ja, Hamilton gaat er met de prijzen vandoor, maar de ogen van de wereld zijn op Max Verstappen gericht. Voor een jochie van 21 jaar doet ie zijn rol toch heel behoorlijk. Hij kent zijn tekst, weet waar zijn kruisje staat en springt soms eens uit de band. Maar hij schmiert nooit, altijd op zijn quivive...

2
Formule 1 forum / Re: GP BRAZILIň: cijfer voor de race
« Gepost op: 12 november 2018 - 18:26:36 »
Wie geeft deze race nou een 3??? :D

3
Formule 1 forum / Re: Silly season f1 2018
« Gepost op: 12 november 2018 - 18:24:18 »
Even iets heel anders: Ik heb de persco van donderdag bekeken. Zitten daar 6 rijders op een rij, ven Stroll wordt gevraagd naar zijn toekomst. Ik meende in zijn ogen en lichaamstaal te lezen dat hij helemaal niet zo zeker is van een stoeltje bij FI. Het is ook gek: Perez is al bevestigd, maar Stroll nog niet. Zou het soms kunnen dat Ocon gewoon verlengt bij FI? Of dat er een andere rijder uit de hoge hoed komt?

4
Formule 1 forum / Re: F1|2018 |Autodromo Josť Carlos Pace|BraziliŽ
« Gepost op: 12 november 2018 - 18:21:00 »
Ik las dat ook op Motorsport ja. Het was misschien een overzicht van mediaq die de kant van Verstappen kozen, maar ik kom internationaal eigenlijk niks tegen dat de mening van Ocon en FI ondersteunt. Maar ik moet AMuS nog checken vandaag ;)

6
Formule 1 forum / Re: F1|2018 |Autodromo Josť Carlos Pace|BraziliŽ
« Gepost op: 12 november 2018 - 15:08:44 »
Hamilton doet voorkomen als zou Verstappen weten dat Ocon daar zit maar toch zijn eigen lijn houden. Dat klopt echt niet, als Verstappen Ocon's wiel had gezien had hij uitgestuurd.

Overigens blijft Ocon beweren dat hij voorlag op Verstappen. Hij moet nog maar eens goed kijken denk ik.
Maar blijft staan: Verstappen had -Ocon kennende- kunnen weten dat er een actie aan zat te komen en had beter moeten opletten en vervolgens ruimte kunnen geven. Dat had hem een paar tienden gekost, maar wel 25 punten en een vierde plek in het WK opgeleverd.

7
Formule 1 forum / Re: Gok de Top - BraziliŽ
« Gepost op: 12 november 2018 - 13:51:12 »
:)

8
Formule 1 forum / Re: F1|2018 |Autodromo Josť Carlos Pace|BraziliŽ
« Gepost op: 12 november 2018 - 13:47:05 »
Klein puntje nog wel. Ocon gaf nota bene een dot gas bij om bocht twee naast Verstappen te komen, blijkt uit de beelden genomen van vooraf. Hij zat er dus niet zomaar, hij spande zich extra in om daar te komen. Dit maakt voor mij ook logisch dat Verstappen hem daar gewoon echt niet meer verwachtte.
Ik denk dat Verstappen er zeker van was dat Ocon inbond. Hij moet de overtuiging hebben gehad dat hij na die mislukte buitenompoging Ocon definitief had afgeschud, of dat Ocon zou liften. Want Verstappen was de overwinning aan het binnenslepen en niet bezig met achterblijvers.

9
Formule 1 forum / Re: F1|2018 |Autodromo Josť Carlos Pace|BraziliŽ
« Gepost op: 12 november 2018 - 13:43:02 »
Natuurlijk is Ocon de veroorzaker en treft Verstappen geen blaam. Maar na een nachtje slapen wil ik toch wat nuance toevoegen.

Enkele overwegingen:

* Verstappen en Ocon hebben kennelijk al een geschiedenis
* Ocon is er niet 'ineens' maar zit al twee ronden achter hem
* Ocon laat hem zelfs bij zijn teamgenoot staan, als het erop aan komt
* Ocon heeft weinig te verliezen, dacht hij zelf

Dit overwegende, denk ik dat de crash nog steeds zeker niet de schuld van Verstappen was, maar hij wťl een crash had kunnen voorkomen.

Ik ben denk ik de grootste Hamilton-hater op dit forum, maar ben geneigd zijn mening te delen. Hij had als geen ander zicht op wat er zich voor hem afspeelde.
Genau meine Gedanken, zoals de oosterbuur dan zegt. Exact wat ik vanmorgen onder de douche bedacht uitstekend onder woorden gebracht door Mickey. ;)

(Niet dat ik een Hamiltonhater ben, ik vind hem een geweldig coureur en de rest interesseert me niet.)

10
Formule 1 forum / GP BRAZILIň: Dork of the Day
« Gepost op: 12 november 2018 - 00:48:01 »
mja. Ocon wat mij betreft.

11
Formule 1 forum / GP BRAZILIň: Driver of the Day
« Gepost op: 12 november 2018 - 00:45:41 »
Voor mij was Verstappen niet alleen de beste, maar ook verrassend de beste. Die Ocon is best een lullo.

12
Formule 1 forum / GP BRAZILIň: cijfer voor de race
« Gepost op: 12 november 2018 - 00:43:23 »
Een kneiter van een race was het! Ik moest zelf uitgesteld kijken, wat nogal pretverminderend werkt, maar goed, evenzo een toppertje wat mij betreft!

13
Formule 1 forum / Re: F1|2018 |Autodromo Josť Carlos Pace|BraziliŽ
« Gepost op: 12 november 2018 - 00:40:44 »
Van jou ook niet Tuesday. Weer een kans gemist om inhoudelijk te reageren. Jammer.
Niet op de man spelen JosŤf... Datt is hier niet nodig. We kunnen het hier uitstekend harmonieus oneens zijn. ;)

14
Formule 1 forum / Re: F1|2018 |Autodromo Josť Carlos Pace|BraziliŽ
« Gepost op: 12 november 2018 - 00:03:52 »
De hele affaire met Ocon kostte Max niet alleen de overwinning maar ook 4 punten voorsprong op Bottas in plaats van 3 punten achterstand. Ik ken Max' contract natuurlijk niet, maar het inkomen van een F1 rijder is vaak deels afhankelijk van zijn eindklassering. Het valt nog maar te bezien of Verstappen die drie punten kan inhalen in Abu Dinges. Met die blauwe meuk op de baan. Daar.

Ocon is kennelijk volslagen de weg kwijt door de druk in verband met volgend jaar. De actie was belachelijk. Niet als het Alonso was geweest of Perez, maar wel als het de top 5 rijders betreft, het is geen blauwe vlag situatie maar hij had wel moeten liften. Maar ik ben me ervan bewust dat je dat kunt betwissen, unlappen is toegestaan.

Waar het volslagen misgaat in mijn ogen met Ocon is zijn reactie achteraf. Zijn respectloze houding ten opzichte van de schade die hij toebrengt en het volkomen negeren van het waardeoordeel dat de Stewards hebben gegeven (10sec stop n go, da's nondedju lang geleden!) geven in mijn ogen het signaal dat hij lijdt aan kokerblik en tunnelvisie.

15
Andere Autosport / Re: Masters of F3 topic
« Gepost op: 10 november 2018 - 13:47:07 »
Ik kreeg mee dat de Masters vorig jaar op hold werden gezet wegens te volle kalender in Zandvoort, maar watskebeurt met de Masters of F3 in 2018????? wie weet hoe het zit en hoe de hazen gaan lopen?

Pagina's: [1] 2 3 ... 173