Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - Frank F1

#3
nou nou typisch weer hoor max zou wel even kampioen worden maar de pirutsers van red bull verknoeien het weer. eerst daniel die niet meer kan sturen en dan max die gewoon langzaam is lekker dan. hele winter lopen ze te roepen dat het wel goedkomt en nu staat zelfs dat ferrari ervoor mooi hoor
#4
Citaat van: lieven op 23 maart 2017 - 11:16:33
VET
RAI
HAM
VER
RIC
BOT

huh lieven moet je niet gewoon een top 5dan?
#6
Formule 1 forum / Re: Gok de top?
22 maart 2017 - 12:40:14
Citaat van: C.G. de Beaufort op 22 maart 2017 - 12:20:01
Jazeker.. mijn keuze is :

hamilton
bottas
raikkonen
MAX
vettel

\

Groet,

C.G. de Beaufort
#7
we zijn bijna toe aan de eerste grand prix dus mijn vraag: wat zijn jouw favoriete grand prix van dit jaar? zet ze allemaal op een rijtje dan krijgen we een mooi overzicht! als je het nodig vind voeg dan een cijfer en beschrijving tioe maar dan wel als het moet

mijn lijstje:
australie
brazilie
canada
amerika
belgie
china
azerbeidjan
bahrein
japan
abu dhabi
engeland
monaco
spanje
singapore
italie
oostenrijk
rusland
#8
Formule 1 forum / Re: beste van de tests
09 maart 2017 - 22:41:28
Citaat van: Mickey op 09 maart 2017 - 22:20:01
Waatom Red Bull?
Waarom dit topic?
Waarom niet gewoon in die andere draad?

Vragen, vragen...
welk team zou jij dan denken micky? en ik dacht wel leuk om een conclusie te hebben hier
#9
Formule 1 forum / beste van de tests
09 maart 2017 - 22:02:57
de tests zitten er weer op en iedereen kan met alle data, informatie en gegevens op naar australie. maar wie is de winnaar van de tests? wie neemt de beker naar huis en wie is de verliezer? wie draagt de rode lamp?

mijn winnaar: red bull
mijn verliezer: sauber

wat jullie?
#10
o aha oeps sorry jozef gelukkig kan het nu weer samen! maar wie denk jij
#11
Formule 1 forum / wie wordt er kampioen dit jaar?
28 februari 2017 - 11:52:03
het testen is al flink onderweg en ferrari en vooral mercedes staan er heel goed voor. red bull daarin tegen niet dus max kan dan wel geen kampioen worden maar wie denken jullie wel? ik denk gewoon hamilton maar zou het wel leuk vinden als vettel het wel laat zien!
#12
haha dit zei ik net ook maar ik vind de ferrari het mooist!
#13
Formule 1 forum / mooiste auto van 2017
26 februari 2017 - 19:40:27
nu alle auto's van 2017 bekend zijn voor 2017 is het misschien leuk om de mooiste auto's te kiezen. dus van mij aan jullie de vraag, wat is de mooiste?


  • ferrari
  • Mercedes
  • Red Bull
  • Torro Roso
  • bmw Sauber
  • Haas
  • mClaren
  • Renault
  • williams

ik vind de McClaren het mooist wat jullie?
#14
Citaat van: Pancake Shield op 16 december 2016 - 13:23:47
Citaat van: Frank F1 op 16 december 2016 - 11:00:22
hee maar jongens het is best duidelijk toch valteri bottas gaat naar mercedes en dan vervangt massa hem gewoon weer bij williams. was altijd ald uidelijk dat massa niet echt wilde stoppen maar wist dat er gewoon geen plek meer was bij een goed team. maar nu ja williams wil wel een ervaren coureur en massa hij kent het team natuurlijk door en door. durf hier best op te wedden let maar op mannen (en vrouwen?? haha).

Ik weet niet of Massa zo graag wil terugkomen. Ik heb overigens altijd de indruk gehad, dat zijn keuze om met pensioen te gaan altijd zijn eigen keuze is geweest. Maar zelfs al was dat niet, dan zou ik juist niet willen terugkeren bij een team dat mij dan gedumpt heeft, omdat er eerst geen plaats meer was voor mij. Bovendien de Massa die ik zag tijdens de race in Brazilië leek mij toch al vrede gesloten te hebben met zijn pensioen. Bottas lijkt mij de voornaamste kandidaat, maar het probleem is gewoon dat Williams hem niet laat gaan tenzij er een ervaren coureur voor in de plaats komt. En ik weet niet of die zo een-twee-drie beschikbaar is.

haha ja nee je hoeft me niet te geloven maar denk dat de keus van massa vooral eentje was om de keus van williams voor te zijn begrijp me niet verkeerd hoor. gerespecteerd is hij zeker ook door williams dus dumpen zal niet zo snel gebeuren door dat team, maar ik denk dat massa niet door wilde rijden en dan vorig jaar te horen krijgen van williams dat ze van hem af wilden. maar nu is de situatie natuurlijk totaal anders en omgedraaid. nogmaals je mag er anders over denken maar ik zie dit zeker wel gebeuren.

grtz frank.
#15
F1-Games / Re: My F1 2016 video's!
16 december 2016 - 11:11:56
wel vet man vind dit soort dingen altijd wel leuk maar misschien moet je wat meer viewers krijgen dan kun je ook wat interactiever dingen maken want met weinig views kom je er niet dus werk daar eerst maar aan en dan nog een keer terugkomen!