Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - Terminator

#1
Ach, het ergste vind ik eigenlijk niet zozeer Plooij, maar meer Doornbos. Hij doet altijd maar alsof hij zelf zo geweldig is en was in de autosport. Vooral op vrijdagavond in het Formule1 Cafe vind ik dat eigenlijk verschrikkelijk om te zien. Elke keer is het zichzelf ophemelen en wordt het een grote Doornbos-show. Het ergste was vorige keer dat ze dan wel weer zitten te lachen om Albers die de pitsslang meeneemt en Ho-Pin Tung die crashte. Maar dat Doornbos 2x crashte in de Indy 500 lieten ze weer niet zien.

En het ergste is dan dat hij na afloop tegen een fan mag racen, waarbij ze bij de fan opeens automatisch remmen hebben ingeschakeld, waardoor ie nooit van Doornbos kan winnen.
#2
En ook nog voor de 2e keer in 2 races...
#3
Wat was Mol weer drama vandaag zeg! Hij snapte niks van de nieuwe kwalificatieregels, en ging ook paar keer heel enthousiast doen over tijden die in outlaps werden gereden.
#4
Jawel, maar de arrogantie en dominantie van Mol bepaalt het waarschijnlijk.
#5
Neeeee.
Mol snapt niks meer van het spelletje, maar Plooij heeft al helemaal geen verstand van de F1. Dat was toen echt dramatisch. Help.
#6
Formule 1 forum / Re: Max Verstappen topic
06 september 2015 - 16:13:27
Dat is gewoon een verplichting. Binnen 3 ronden. SC telt niet mee in eerste 3 ronden uiteraard.
#7
En waarom dan geen zwarte vlag geven als het zo duidelijk zou zijn dat dit een diskwalificatie gaat opleveren?
Ik denk dat ze het zelf niet weten, en dat het met een sisser of boete afloopt.
#8
Top gedaan weer van Williams. Zelfde fout maken als in Oostenrijk vorig jaar. Weer kans op zege zelf door strategie laten liggen.
#9
Formule 1 forum / Re: Max Verstappen topic
07 juni 2015 - 21:36:28
Wel als er 4,5 waren uitgevallen. Dus wederom onzin wat je zegt.
#10
Formule 1 forum / Re: Max Verstappen topic
07 juni 2015 - 21:31:10
Als Toro Rosso nu Verstappen niet alle banden had laten gebruiken in de kwalificatie, was een laatste aanval wellicht wel gelukt. Hij komt nu precies die ronden tekort die hij in de kwalificatie moest rijden.
#11
Formule 1 forum / Re: Max Verstappen topic
07 juni 2015 - 15:41:41
Citaat van: Perton op 07 juni 2015 - 15:38:32
Bovendien, na de problemen die o.a. Vettel en Massa hadden, was Q3 helemaal niet zo onhaalbaar. Had ie dat gehaald, dan waren het vijf seconden geweest en hadden we deze hele discussie niet gevoerd. Ik vind zijn kwalificatiepoging dus juist de enige optie die hij had kunnen doen.

Dat is onzin, want op moment dat Q1 begon wisten ze nog niet dat Massa en Vettel problemen zouden hebben, terwijl ze bij Toro Rosso al wel direct met snelle ronden begonnen. Q3 was niet realistisch op moment dat kwalificatie begon. Maar goed, we zullen zien wat straks de beste optie is geweest gedurende de race.
#12
Formule 1 forum / Re: Max Verstappen topic
07 juni 2015 - 15:28:49
Citaat van: gloudiesaurus op 07 juni 2015 - 15:02:40
Als hij niet was gekwalificeerd had hij extra tijdstraf gehad. Ik dacht 20 of 25 seconden. Dat had hem meer gekost.

Nee. 11-20 plekken is een DT.

Button moet een DT doen en vanuit de pits starten. Dus we kunnen misschien we mooi kijken welke straf meer tijd had gekost.
#13
Formule 1 forum / Re: Max Verstappen topic
07 juni 2015 - 15:01:07
Ik blijf erbij dat het beter was geweest als hij niet had gekwalificeerd en direct in de 1e ronde een DT had moeten doen. Gezien de korte pitstraat kost hem dit niet veel extra. En dan had hij alle supersofts nog gehad.  En dan ben je ook gelijk van je straf af. Nu komt hij ongetwijfeld in verkeer te zitten, wat hem tijd gaat koste, en moet hij bij zijn eerste pitstop 10s wachten en valt ie ver terug.
#14
Formule 1 forum / Re: Max Verstappen topic
06 juni 2015 - 21:29:44
En dat kwam omdat de pitstopstrtegie niet goed was gepland door het team, waardoor Zmax in het begin achter Pastor kwam te zitten en veel tijd verloor.

In kwalificatie is Sainz sneller. In de races is Max tot nog toe, op Melbourne na, de snellere geweest. Al is dat lastig te vergelijken met alle problemen voor beide. Maar vast staat dat beiden het geweldig doen.
#15
Formule 1 forum / Re: Max Verstappen topic
06 juni 2015 - 19:24:52
Ze kiezen nu voor een tijdstraf aan het eind van de race ipv een dt-penalty.
Terwijl een SC hier regelmatig voorkomt, dat een DT helemaal niet nadelig hoeft te zijn( met deze pitstraat kost dat ook niet zoveel tijd.

Nu kiezen ze voor hetzelfde (achteraan starten) maar met een tijdstraf op het eind. Met een SC op het ëind ben je dus gewoon de Sjaak. Die keuze snap ik niet.
En ik vind het zonde van de banden om zoveel te rijden nu.