Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - Sabai

#2
Hebben ze überhaupt kans op punten   ;D .

Maar ik snap de keuze aan de ene kant wel maar aan de andere kant ook weer niet.
#3
Ik vind het ook een leuk circuit waar het venijn vaak in de staart van de race zit. Gebeuren vaak gekke dingen.
#4
Citaat van: Breaktest op 22 maart 2024 - 09:15:11Oeps, lijstje vergeten.

Staan we gelijk  :)
#5
Formule 1 forum / Re: f1 tv pro
22 maart 2024 - 14:33:15
Het is bij mij verlengd voor 95,- . Gelukkig nog geen 120,-😅

Ik zat net trouwens vt1 te kijken met het commentaar van Alard en nog iemand anders. Die zouden van mij ook de race mogen doen. Ze weten teminste waar ze het over hebben en kramen geen onzin uit.
#6
Dat komt omdat Marko enkel het beste wil. Gasly heeft echt alle tijd en kansen gehad. En ook nu bewijst hij geen topper te zijn. Sainz had pech dat hij tegelijk met Verstappen erbij kwam maar ook hij heeft al bewezen een goede 2e rijder te zijn maar absoluut geen wk materiaal.Albon idem ook een goede rijder maar geen absolute top. Het enige voordeel wat ze hebben tegenover andere rijders en rookies is dat ze ervaring hebben en redelijk constant punten kunnen scoren als de mogelijkheid daar is.
#7
Ver
Per
Lec
Nor
Rus
#8
Formule 1 forum / Re: Voorspellingen 2024
13 maart 2024 - 20:37:30
Idd die Liam verdiend dat stoeltje. Onze lachebekje heeft zijn beste tijd gehad.
#9
Citaat van: Breaktest op 12 maart 2024 - 20:58:01En weer laat Verstappen een moment voorbij gaan om een mespuntje grootsheid te tonen.
Op de baan is ie perfect, maar kijk na afloop eens om je heen. Informeer hoe debutant Bearman het heeft gedaan en feliciteer hem. Kleine moeite, groot gebaar.

Hoe weet je dat hij dat niet heeft gedaan ? Was je erbij   :D
#10
Formule 1 forum / Re: Hornergate
09 maart 2024 - 13:50:53
Degene die daar wat kan vinden is Max. Ondertussen 26 dus hij zal het wel weten. Wat wij er als buitenstaander van vinden doet er niet toe. Uiteindelijk worden wij ook beïnvloed door de media met al hun sensatie.

Ik weet op dit moment niet eens meer wat ik nu moet geloven. Alleen na zijn uitspraken van gisteren die van Marko en Toto  :D begint het er toch wel op te lijken dat Horner boter op zijn hoofd heeft.

Ik vind dit eigenlijk ook wel erg schofferend naar wijlen Mateschitz als de geruchten over de overname van Horner waar blijken te zijn. Zou wat zijn als hij binnen 2 jaar het team naar de kloten helpt wat die man in 3 decennia heeft opgebouwd.
#11
Formule 1 forum / Re: Hornergate
09 maart 2024 - 11:42:16
Citaat van: Mickey op 09 maart 2024 - 06:53:34
Citaat van: Robbert65 op 09 maart 2024 - 00:50:01Ja, Max heeft al publiek gemaakt: " als Marko gaat, ga ik ook".

Dit vind ik dan weer ronduit onvolwassen. Hij heeft hem simpelweg niet nodig. Bovendien heeft hij sowieso niet het eeuwige leven. En loyaliteit betaalt je huur niet. Dat joch zou meer op eigen benen moeten staan, ook zijn vader heeft daar zakelijk gezien niets te zoeken.



Daar ben ik het niet mee eens. Ik heb ook een compagnon en dankzij onze loyaliteit naar elkaar houden we het al jaren vol. Het is juist een eigenschap die helaas in de huidige maatschappij niet veel meer voorkomt. Soms zijn er belangrijke zaken i.p.v eigenbelang en ikke ikke..
#12
Ik ben tegen. Uiteindelijk is het wat het is. Is mij al vaker overkomen in dit spel. Uiteindelijk blijft het gokken 😁
#13
Formule 1 forum / Re: Hornergate
09 maart 2024 - 05:29:46
Het begint nu toch wel interessant te worden wat er nu werkelijk allemaal aan de hand is en wat de gevolgen zullen zijn. Mocht Max woord houden en Marko moet weg dan zie ik idd het team uit elkaar vallen. Stel dat hij dan naar Mercedes verhuist dan zal hij hoogstwaarschijnlijk het halve team meenemen. Ik zie zelfs Newey de stap dan wel maken. Ik vermoed dat Horner zijn kaarten toch wat overspeeld heeft en er meer aan de hand is dan enkel grensoverschrijdend gedrag....
#14
Tsja dat is geen sai  ;D
#15
Formule 1 forum / Re: Hornergate
06 maart 2024 - 12:52:18
Ik denk hij sowieso voor de snelste auto kiest tot 2026. Dus volgend jaar rijd hij gewoon voor Red Bull. Ze maken het steeds mooier en sappiger in de media  ;D